jeho rodina ma nechce prijat

Príspevok v téme: jeho rodina ma nechce prijat
lejuska

alebo si len namyslam? chodime spolu uz vyse roka, on je u nas kazdy druhy den, ja som u nich bola par krat a to doslovne a len kvoli tomu ze ma potreboval ako partnerku na iste spolocenske podujatie. vela robi aj to ze on byva na private ktory je blizko mna ale domov ma dost daleko.
kolko krat som tam bola necitila som sa tam dobre. nikto sa ku mne neozval, a ja som sa citila blbo.
on je zase toho nazoru, ze som u nich furt ticho, a neviem sa k nim ozvat, pritom papulka som riadna a nemam problem sa ozvat k hocikomu.
stalo sa to uz niekomu z vas? ako ste to riesili? dakujem

usiko

a preco ti to tak vadi? ber navstevy tam ako nutnost, ja tomu hovorim 1.maj, ale ten si asi nepamatas....vtedy bolotreba ist na namestie pokricat zopar socialistickych hesiel a prezili sme....ber to tak, nechodis s jeho rodinou ale s nim...a hlavne, nespominaj mu to casto a nestazuj sa, pretoze sa vam vztah fakt zruti, a kvoli comu? stoji to zato? nie, vzdy to bude jeho rodina, takze on na nu nikdy zle nepovie...s tym sa zmier..

jajka001_

shaula poznam dievca, ktore s nim chodi styri roky a nevidela jeho rodinu. a je to kvoli tomu, ze on s nou do zivota nerata, neplanuje si s nou zalozit rodinu. je od nej o dost starsi a ten vztah neberie vazne.

ShaulaThalit

Lebo ja som s mojim priatelom uz tristvrte roka a este ma nezoznamil so svojou rodinou... a je to divne, nikdy som nevidela kde byva akoby si chranil vsetko... no co uz

wqwww

Shaula, uz si nepamatam, ale tak do pol roka od zaciatku chodenia. Mala som hned zduchnut, ked som videla, aka je ta jeho rodina. ked som s jeho mamou osamela, spytala sa ma, kolko zaraba moj ocko...No pizda. Hned na to ma zase urazila, mala som sa odporucat veru hned, ale ked ma clovek 19, co vie, vsak?

ShaulaThalit

a mozem sa spytat, ze po akom dlhom case ste isli k priatelovi domov, akoze k nemu, ze vas aj rodine predstavil a tak... ???

Phosh

aj so mnou sa priatel rozisiel lebo jeho matka ma nenavydela cely cas co sme spolu chodili stale ho kontrolovala a nakoniec sa jej podvolil a to on ma uz 31.r ,...a ja sa teraz trapim a myslim na neho lebo stale ho este lubim ale on mna uz asi nie je to tyz.co sme od seba a on sa mi vobec neozval,...ja som tu o tom pisala v rubrike:STE SA ROZISLI A DALI DO KOPI?