dnes je možné všetko

Príspevok v téme: dnes je možné všetko
uško

Dobrý den,
nechcem robit reklamu, no iste viete o sieti lekárni, kde vám za každý recept dajú 1 EUR. Poteší to nielen starších, ale aj mladších, v podstate sa niečo ušetrí na doplatku na liek.
Napadlo by vás to, že sa na tom dá aj zarobiť?
Čakať dlhý rad v čakárni len kvoli receptu? Priznajme si, nie každému to vyhovuje. A ak je dobrá lekárka, recept vám prichystá. A ak je ešte lepšia sestrička, tá vám ho rovno aj vyberie. No bez vášho súhlasu. Doplatok na liek jej zaplatíte, no to 1 EUR vám nedá.
Skúste si prepočítať, keby takto vybavia v priemere aspoň 3 recepty denne /určite ich je viac/. Koľko je to za týždeň /možno aj mesiac/. Euro k euru .. Akcia tejto lekárne trvá do 30.6.2009.

Úsudok nechám na vás.
V Považskej Bystrici sa takto \"podniká\" v jednej ambulancii.

zuzic

ale samdapri to nie je pravda. ty si asi este nikdy nestretol dobreho lekara. su taki co su lahostajni ale aj taki co im na tebe naozaj zalezi! nemozes ich hadzat do jedneho vreca. ako by ti to padlo keby si bol spolahlivy lekar a niekto by na teba takto nadaval.a k tym platom...ked je zodpovedny lekar ktory neberie uplatky/taki este nevymreli neboj/ a ktori este zacina ma naozaj ubohy plat. odkial vies ze ake maju platy? bol si niekedy v ich zamestnani? a za taku zodpovednu pracu by si naozaj zasluzili vysi plat

samdapri

Presne tak, moja. O našich lekároch sa dopočuješ iba v dvoch prípadoch - keď niekoho svojou nevedomosťou pripravia o život a vtedy, keď žiadajú zvýšenie platov na trojnásobok priemernej mzdy v hospodárstve.

samdapri

V našom zdravotníctve nič mimoriadne. Čo lekár, to mamonár bez znalostí. Jediné, čo si strážia je zrak. To aby bezpečne rozoznali nominálnu hodnotu bankoviek.