VYSKAAA

Príspevok v téme: VYSKAAA
mishuliak

Ahojte vsetci, potrebujem pomoc. Mam 16 rokov a 171 cm(mama 170, otec 183). Velmi by som potrebovala narast aspon takych minimalne 8 cm, pretoze hram basketball a vazne by som to potrebovala. Existuju aj nejake pripravky na rast, ktore nie su povazovane za doping?? alebo nejake cviky? dakujem.

huggu

tak myslim ze existuju nejake pripravky na rast, no ci by sa to bralo ako doping tak to ti neviem poradit:) mozno niekto mudrejsi napise:) xixi a ked este nemas pravidelny menzes tak by si mala vyrast...teda aspon myslim ale nesom isty:D

vsevedka

Asi ťa sklamem, ale vážne pochybujem o tom, že ešte 8 cm narastieš, pretože si dievča a dievčatám sa zhruba v období začiatku pohl. zrelosti(1-vý menzes) uzatvárajú epifyzárne štrbiny v mozgu, ktorými by mohol prúdiť rastový hormón.

cajik

Ja poznám jeden ucinny recept. Je to z cias nasich starych materi,pouziva sa na dedinach a funguje. Staci sa zavesit najprv rukami hore hlavou,do vysky cca 2metre.Niekto silny pod tebou ta bude tahat za nohy.Ale musi to opakovat tak 20x za sebou,3x v tyzdni.A potom naopak,ze sa zavesis dolu hlavou,a tahaju za ruky.Vytahanie stopercentne,tak o 10cm. :)))))

jane0000

mila moja, ked je to raz dane geneticky, neopvlyvnis to, a mat takyto problem ako pises, ako fakt uz niekedy rozum nad tym stoji, mozem ti poradit, nech ta natiahnu na skripec :)