supinky na tvari

Príspevok v téme: supinky na tvari
emma18

Ahojte, moj priatel ma na tvari velmi suche miesta. napriklad pri usiach, hore na cele a aj trosku na licach. doktorka mu dala nejaku hormonalnu mast ktoru moze pouzivat len 3 dni a potom ale dva tyzdne nic lebo je vraj velmi silna. Tak tie tri dni je setko OK ale potom je to opat spat. Kupil si este jednu mast v lekarni velmi drahu a ta mu nepomaha vobec. Najhorsie to je rano. Vsade ma take drobne supinky. ale ma to aj cez den. Neviete co by mu na to pomohlo? dakujem

radca

Ak je to okolo usi, okolo oci a obocia a okolo nosa, tak je to najskor nedostatok B-vitaminu, konkretne B6. Podrazdena pokozka je typicky priznak.

house

Neposkodi, len Vam to pomoze nebojte sa ja to robim denne uz 45 rokov od puberty.
a mam cistu tvar ako jezuliatko...

emma18

viem ze aj jeho otec to maval ale podstatne horsie. takze to bude skor dedicne. ale nijake drahe maste nepomahaju.

neva

Ja by som doporučila toto:
V lekarni sa dá kupiť bez predpisu Hydrocortison, (ktorá sa dá používať na tvár tiež len obmedzene 10 dní)-odkaz odstránený-
Rovnako sa dá kupiť Calciová mastička www.zentiva.sk.
Prvé dni (1-3) použiť samotný hydrocortison, neskôr miešať hydrocortisone s calciou mastičkou v pomere 1:1. Neskôr používať len calciovú masť, prípadne slabo miešanú s hydrocortisonom.
Mám to vyskúšané, funguje to u mňa.

house

Ak pod tymi supinkami su cervene flaky, tak to je seborea a tu je najlepsie denne
umyvat tvar samponom HEAD & SHOULDERS alebo Nizoral , perilacin a ine sirovo
dechtove preparaty, nechat posobit a mate svaty pokoj, ale musite to robit
denne.
Ak tie cervene flaky tam nie su zrejme je to nejakt ekzem.Aj tu by nemuseli tieto pripravky poskodit, lebo sira kozne choroby lieci.