Ako mám schudnúť z bokov,zadku a zo stehien

salems

Odporúčam pozriet na stránky www.bodywraps.cz je to zábal po ktorom stratíš niekoľko cm (osobne to mám vyskúšané) na stránkach je aj zoznam salónov na Slovensku

Ahoj :)

Mohla by mi ta \\\" Karamelka M \\\" poradit ....? Chcela bi som schudnut zo zadku a stehien aspon 10 cm ako mam ist na to prosim ta porad mi :))

poliewoocka

Este dodam,ze na chudnutie je potrebna aerobna aktivita pri strednej tepovej frekvencii,tj. nie taka,ze ledva lapas po dychu:) aspon 35-40 minut..

Karamelka_M

Moja stravá bola (ešte stále aj je) postavená iba na jogurtoch, mede, syroch, kukuričných chlebíkoch a minerálkach. Mala som isté problémy, a nemala som chuť jesť, tak som sa nútila aspoň niečo. A teraz, som si na to zvykla.

ahojjjjjjjj

ahoj..ja som minuly rok schudla tak ze som od 3 nic nejedla najprv to bol kusok problem ale potom som si navykla a mala som taky rezim a uz mi to nerobilo problem,a hlavne si myslim ze na stehna je dobre bicyklovanie,behanie.skakanie na svihadle mi odporucil aj trener.je to na vsetko na nohy aj brucho a hlavne na chrbat!co sa tyka vahy tak som schudla mozno 3 kilo za 3 tyzdne ale chcela som viac.kazdopadne skor ako na vahe, to bolo vidiet na mne dost ze som schudla.takze myslim si ze nechudni podla vahy ale tak aby si sa citila dobre.cvicenie ti robi svalstvo aj to nie vazi...:)

Karamelka_M

Aj u mňa boli stehná vždy problém, z tých som mala vždy komplexy, ale teraz je to fuč... Ale môže to byť aj tým, že jednoducho, to máš "dedičné" a to potom neovplyvníš, to by si musela asi inak makať. Ja neviem, nie som odborník :)

lilka1205

nie nedržala som žiadne diety...
neviem čo sa deje...
no teraz min . mesiac nebudem mať vobec čas na cvičenie tak neviem čo robiť bo som chcela do plaviek dať dole pár cm z problémových partií