Ranne behanie

Lucia9999999

Ja si pred ranným behom dám bio zelený čaj (pravý nie tie náhražky v obyčajných obchodoch) a do toho si nasypem guaranu - tiež bio. Môžem povedať že po tomto vydržím behať tak o 20 minút dlhšie ako bez (obyčajne behávam hodinku). Kávu by som neodporúčala lebo je ťažká na žalúdok - aspoň pre mňa :D :D :D

radúúúz

Urcite nalačno,a vypi jednu kávu pred tym..ja si ju dolievam do plneho hrnceka mliekom nizkotucnym lebo kavu neznasam a vypijem na EX. zvyši ti to pulz cize zacnes sa rychlejsie a intenz.potit a behaj hlavne viac ako 30 min! az po 30 min spaluješ tuk..dovtedy ide steba len voda..

ellie

aj ja chodim rano behavat, ale vzdy iba nalacno.. raz som si dala kavu pred behom a stacilo mi.. ja proste musim nalacno..

darika

Pokial zacnes sportovat nalacno,telo sa pusti rovno do tukov.Tie vlocky su dobre pre tych,ktori nedokazu sportovat nalacno a musia si predtym nieco dat.Vlocky preto,lebo su lahke.Aj ja chodim behavat kazde rano ale nalacno.A ci si uz das do kavy mlieko,alebo nie,to su uz take prkotinky.Kludne si nieco teple na prazdny zaludok dat mozes.Ja pijem zeleny caj.