90 dnovka od 11.5.2009

cukrusik

vlado 25- tak tymto prispevkom si hodil taku uspesnu bodku za touto debatou ze som sa tu nasmiala do popuku.. fakt super trefa, vlado ma pravdu, neblbnite dietami sposobuje to len anorexiu a v istych pripadoch aj horsie, zacnite cvicit a jest normalne, samozrejme NEZERTE ako prasata(:

Vlado25

Baby ste sproste jak taga :D Myslite si, ze schudnete len z toho, ze prestanete jest a zacnete sa dzgat ovocim (by the way s hyper mega porciou fruktozy .. ananas ??).

Zdvihnite tie zadky od tych pocitacov a zacnite poriadne sportovat kazdy den, ze z vas budu liat litre potu. Ked mienite chudnut len dietou, tak radsej ju ani nezacinajte ... Bicykel, korcule, beh, plavanie, IBA aerobne sporty a riadne dret a mate to vybavene. Dieta vyriesi malo, schudnete akurat tak naviazanu vodu, ktoru opat neskor \"priberete\".

A tie vase recepty :D Na tom sa vzdy z chute zasmejem, namiesto toho aby ste sa zacali trochu hybat vymyslate miesanie bielikovin so sacharidmi a pod. Radsej si dajte particku squashu, ako vyvaranim debilin.

labu77

Ahojte baby, nenechala som vás. Aj ja som tu s vami. Ja mám dnes ovocie. Posledné tri dni som to trochu sabotovala, kolegynka sa v piatok vydáva, a my sme tu mali takú malú rozlúčku s ňou a cez víkend bol doma priateľ, ktorý sa chcel najesť, pretože v zahraničí sa mu variť nechce a tak som vyvárala.
Dnes som si dala mrkvičku s ananásom, a keďže na mňa nasadol nejaký virus, snažím sa ho zbaviť maximálnym prísunom vitamínov.
Priateľ mi povedal, že som schudla, tak ma to tak navnadilo, že to musím dotiahnuť do konca. A aj keď váha, toho toľko nenahovorila, ja som v pohode. Do narodenín musím zvládnuť ešte zvyšných 8 kíl..
Len mi poraďte, čo si mám pripraviť na zajtra..

slniecko10

ahoj ahoj ..baby ako sa Vám dari?? ja tiez drzim od aprila ide to dole ale velmi pomalicky hoc sa snazim velmi.. este ma caka reálne 5kg ale chcela by som dat dole este 10 kg. Normalne sa to este tazsko píše. uz som dala dole 10kg len tie prve idu asi vzdy lepsie ako tie posledne..Sledujem forum uz dlho.. Drzim Vám palce a tesi ma kazdy jeden gram dole!!!

brnka1110

mata29 jasne idem dalej, mam motivaciu takze sa budem snazit... dnes idem zase na sluzobku a avraciam sa az zajtra v noci, mam ovocny den zajtra a som rozhodnuta ho aj dodrzat....

mata29

ahoj brnka 1110, nic si z toho nerob, ani mne sa nedari drzat to na 100%. kupila som si svihadlo a teraz stale skacem, aby som tie prehresky zo seba zhodila :o)) ale budes pokracovat dalej, vsak? myslim, ze by bola skoda prestat s tym uplne, budem ti drzat palce.

brnka1110

Ahojte dievcata,

som bola na sluzobke dlhsie a riadne som to pokaslala... sa strasne hnevam na seba.. achjo, ale idem dalej ...

mata29

dobre ranko mariol. ja som z bratislavy. ja mam skroby dnes. som si urobila zapekanu sosovicu so zemiakmi, celkom dobre to vyzera a krasne to vonalo, tak verim, ze to tak bude aj chutit. pekny den :o)