poradite, ako sa mam spravat k jeho mame?

Príspevok v téme: poradite, ako sa mam spravat k jeho mame?
merceddesa

Paci sa mi jeden chlapec a myslim, ze aj ja jemu. nepovedal mi to, ale iste naznaky tu su. Zatial su to iba pohlady, usmevy a kratke rozhovory trochu v rozpakoch, u mna teda urcite. Zistila som, ze jedna zo zien, co pracuje tam kde ja, je jeho mama. Ako sa k nej mam spravat? Aby si sama povedala, toto by mohlo byt dievca pre neho? Nechcem sa velmi podlizovat a liskat, to by sa jej nemuselo pacit. Ktovie, co by si pomyslela o mne. Vyzera ako celkom mila zena, ale prakticky sa malo rozpravame. Dakujem.

merceddesa

Koncom minuleho tyzda nas pozvala z prace k nej domov, na kavu. Len mna a este dve kolegyne z kancelarie. Hovorili sme, klebetili a popijali kavu potom u nej. O par hodin prisiel domov aj on, jej syn aj s neajym kamaratom, ktoreho som nepoznala. Pozdravili sa a on, ked zbadal mna, v tej chvili onemel a chvilu akoby nevedel, co povedat, co urobit. Pravdaze, nebolo to velmi dlho, aby si ostatni nezacali nieco vsimat. Potom iba povedal svojej mame, ze musi ist s kamaratom este niekde, odzdravili a odisli. Ked sme sa stretli toho tyzdna, opat v partii, uz sa so mnou normalne, teda, co je normalne, rozpraval, ako predtym.

katty19

To je aj dobre, že sa málo rozprávate. Ja by som tento vzťah moc neprepínala, myslím ona a ty. A načo? Mala by si byť ku nej taká milá ako k ostatným. Všetko ostatné by mohlo pôsobiť afektovane. A si predsa v práci, nie na súkromnom večierku.