Daju sa prepocitavat velkosti podprseniek z A do B?

kamča

pocuvajte taze ked mam obvod pod prsiami :70 a košiky :A ta mam jednotky ci jak nechapem tomu ... pls pomoc je mi to trochu trapne ale pýtala som sa spolužiačok a mi nevedeli povedat ...

alz-bee

viktorka: raz tu uz bola taka tema, kde baby pisali, ake su nestastne, ze nemaju prsia a plno chlapov tam napisalo,ze sa im pacia aj male:))...treba sa drzat toho, ze kolko ludi, tolko chuti...ten, ktory ta bude ozaj lubit, tak tomu bude jedno, ze ci mas jednotky alebo trojky..ale myslim, ze to ty uz davno vies:))...ale my dve sme taky dokaz toho, ze naozaj ma vsetko klady aj zapory:))..lebo uznavam, ja mam pre zmenu prsia velke, ale proste si nedokazem kupit podprdu, ktora by mi sadla, v ktorej by som sa citila uplne super, drzala by mi ich pevne...no ,proste som to tu uz v predoslom clanku spominala, ze mam jednu jedinu, zatial co ine holky ich maju aj dve na den...a ty si aspon mozes dovolit ist von aj bez nej, kdezto mne by prsa lietali sirinu-marinu keby som ju nemala :-D :-))...takze tak..prsiam zdar, nech su akekolvek, lebo vsetky su pekne! :-))

viktorka37

caute, s kupovaním mám problémy aj ja. zdedila som ich po otcovi, ha-ha. niekedy to nie je na smiech,hlavne ak počujete mnohých "rozumných" chlapov,pre ktorých sú len tie babenky dobré, ktoré majú aspoň trojočky. ale v tom momente si človek uvedomí, aké to je primitívne zmýšľanie a čo je to za človeka.pekný deň.

alz-bee

Kupovanie podprsenky je pre mna uplna katastrofa :-((...na mna ziadna dobra neexistuje...obvod pod prsiami mam totizto 70, ale kosiky mam F !!!...a taka je proste nezohnatelna...dlho som si kupovala Dckove, avsak aj z tej mi prsia vyliezali...az som raz dosla k maminej kamaratke, ktora ma obchod so spodnym pradlom a ona mi vybrala tu 70F, v ktorej sa fakt citim skvelo. Mozem v nej skakat, naklanat sa a nevylezu z nej:))...ide ale o to, ze ta pani ma ten obchod v Seredi, kam nechodievam casto a momentalne kvoli skuskam tam najblizsie dva mesiace ani nemozem ist. Preto sa vas baby chcem spytat,ci niekde v Bratislave (lebo tam studujem) nepoznate nejaky fakt cisto podprsenkovy obchod, kde by som si aspon nejaku nasla?...lebo uz mi to je trapne-pred priatelom byt furt v tej istej podprde (i ked on je taky, ze to chape, ale chcela by som ho raz aj v sexi pradelku prekvapit:)) a aj ked mi daju predavacky 20podprseniek, tak ziadna mi nie je dobra :-((....vdaka

17kika17

Aduliena... s tým súhlasím, nepohodlná podprsenka je to najhoršie čo môže byť, ja preferujem podprsenky zo značkových obchodoch, tie sú naozaj pohodlné.

cize tie cisla 70, 80... tak to je obvod hrudnika vyjadreny v cm cize to si musim znerat metrom a budem vediet. a A to su prsia 1 - tky, B su dvojky, C su trojky že?