Tabletky norethisteron poradte prosím.

Príspevok v téme: Tabletky norethisteron poradte prosím.
oliviaa

Ak si nimi oddialim memstruaciu o 15 dni, tak potom zase dostanem normalne po 28 - 35 dnoch? Čize sa mi to cele poposuva aj v dalších mesiacoch?
Ja si to potrebujem oddialiť mesiac pred operáciou,lebo počas operácie sa to nesmie užívať. A bude stačiť to vysadenie tri týždne pred operáciou? V celkovej anesteze budem. Dakujem za odpovede

titi...

veru s tým moc sa nechvál.Je to na lekársky predpis.Ked som mala asi tak 20 rokov aj ja som si pítala od kolegyne,mala som odcestovať kamarátke na hody,akurát cez víkend som mala mať.Cítila som sa od toho nafuknutá,trošku krče,ale okrem toho nijaký problém.Mala som to už aj od gynekologičky,ked som mala nekonečnu menštruáciu.Som rada že mi neporušil cyklus.Takže moc bez lekára to nepoužívaj,ale raz môže to byť vynimka.Su aj také ženy ktoré potom maju popletený cyklus.

dvojbotka

oliviaa samozrejme..oddialis o 15 dni...vysadis..tak do 5 dni dostanes menstruaciu a potom cyklus pokracuje tak ako je nanovo nastaveny,teda prvy den menstruacie po vysadeni tabliet je prvym dnom noveho cyklu ...tzn.ze dalsiu menzes dostanes o 28-35 dni ..
a s tym ze to bolo bez predpisu sa moc nechval pretoze sa to nema a pani v lekarni ti urobila len dobru sluzbu ale ona za to moze mat zle takze radsej pssst :)