18-19 rocna,silikony,?

Kyrian

Mousegirl... Stretneme sa, pozriem, skúsim do ruky a po úvahe ti poviem, či áno, alebo nie. Neboj sa. Ja nebývam vôbec krytický a neverím, že to vôbec môže byť zlé.

BarborkaC

mousegirl iplomaticky odfajc:o) ja mam 19 a silikony uz mesiac je to super uzasny pocit....pod do temy silikonove prsia tam sa toho dozvies viac:o)

mousegirl

no vsak nemusis vsetko chapat ani sa nado mnou zamyslat...jednoducho povedane mozem ti byt uplne volna ako si aj ty mne,na tomto fore hladam niekoho kto s tym ma skusenosti nie len niekoho kto kritizuje a v podstate mi nemoze ponuknut ziadnu serioznu informaciu....takze moju (ne)vyrovnanost nechaj na mna,nejako sa zariadim,pekny vecer

nechapem

preco nemozes byt taka aka naozaj si a musis sa hrat na niekoho kto ma velke prsia????to si tak nevyrovnana ze za 19 rokov si sa s tym nevyrovnala ze tak ako vyzeras je to fajn....?toto neber ako urazku.,,,len fakt nechapem:)

kiarusenka

ahoj mousegirl , jasne zaregistruj sa , napis nam na teme silik.prsia a potom mozes mat aj vstup do nasej galerie kde nas je X dievcat a tam si m ozes pozriet vela nasich new didiniek :))

dominique

ahoj, ja mam 20 a tiez mam silikony:)

pocuj, hod sa do sekcii Kozmetika,Krasa a tam je tema silikonove prsia.
Tam hovorime o vsetkom a mame tam aj vlastnu galeriu! Cize su tam fotky pred a po