krv v stolici

Príspevok v téme: krv v stolici
kizy

Dobrý deň,mám dosť veľké obavy o svoje zdravie,pretože už asi dva mesiace nachádzam v stolici stopy krvi.Zo začiatku to bolo iba minimálne množstvo,pripisovala som to roztrhnutiu či porušeniu nejakej malej žilky,ale pred asi týždňom sa to rapídne zhoršilo,no nebolí to.Akonáhle sa vyprázdnim v mise je badateľné množstvo krvi.A to mám len 18 rokov a doteraz som nikdy vážnejšie zdravotné problémy nemala.Nemáte s tým niekto skúsenosti?Vopred ďakujem za prípadné príspevky.

ethel

Nemusíš hneď za všetkým vidieť rakovinu.Divím sa,že to riešiš až teraz!Zatial si vymačkaj citrón,trošku to stiahne.Zajtra určite choď k lekárovi a hlavne sa nekúp v horúcej vode!!!

kizy

Vobec nic ma neboli,necitim to.absolutne nic.len sa to velmi rychlo zhorsilo.staci mi ist na zachod a iba zatlacit a ide krv.nemusim mat ani stolicu.

zuzana12345

To môže byť aj zlatá žila,alebo ten poranený konečník.V každom prípade choď na to vyšetrenie,aby si bola istejšia.A konečník ťa nebolí?Až ano skús kúpeľ v dubovej kôre

kizy

Ahoj Zuzana.Akurat na zajtra som sa odhodlala,ze zajdem k lekarovi.:(.Praveze som pocula o rakovine hrubeho creva a velmi sa bojim.Krv je JASNO cervena.

zuzana12345

tak šup šup k lekárovi,kým nie je noskoro.Nie je to sranda,dúfam že si už počula o rakovine hrubého čreva.Nechcem ťa strašiť.Môže to byť aj poranený konečník,ale fakt by si mala navštíviť doktora.Ja viem že to nieje nič príjemné,ale neodkladaj to.Aká je ta krv tmavá,alebo jasne červená