HNEDÝ VÝTOK

Príspevok v téme: HNEDÝ VÝTOK
Sofia335

Ahojte. Pred troma dňami som mala dostať menzes. Dostavilo sa však len mierne špinenie. Lenže toto trvá už tretí deň a menzes sa nie a nie rozbehnúť. Čítala, som že hnedý výtok je príznakom tehotenstva. Ale v mojom prípade sa to zdá ako blbosť, lebo mám bolesti ako mám vždy pri menzese...Ale prečo ten menzes neprichádza?

Aňa123

Aj ja som mala dostať menzes a prišiel iba hnedý výtok, o tri dni strašné bolesti v podbrušku. Išla som na pohotovosť, rovno ma tam nechali, zistili mi mimomaternicové tehotenstvo a cystu, na druhý deň ma operovali. Choď ku gynekologovi aby nebolo neskoro.

ja*

Ahojte. Asi dva mesiace dozadu som mala výtok, išla som na gyndu a lekár mi dal Dalacin krém. Ten som využila a bolo to ok. Teraz mám dostať o pár dní menzes a objavil sa mi výtok,je tmavohnedý, aj zapácha. Mám ho už asi týždeň, čiže sa mi objavuje tak dva týždne pred menzesom. Je to normálne? Mám ísť radšej znova na gyndu, alebo by som si mohla niečo kúpiť v lekárni? Poradte prosím. Vďaka.

sharika

Ahojky,ja mam stale pred menzesom taky vytok a aj po...neboj on pride...mne to trva niekedy aj 4 dni a potom pride menzes... :)

mel6662

Ahoj,ja mam taký výtok po menzese.Tak 4 dni krvacam normalne a potom dva dni len hnedy vytok.Myslite ze s tym mam ist ku gynekologovi?