Betaserc

Príspevok v téme: Betaserc
znechutena26

Pred dvoma tyzdnami mi diagnostikovali vestibularny syndrom. Odvtedy beriem tabletky Betaserc 24. Mate s nimi niekto nejake skusenosti? Pretoze mne sa pred dvoma dnami vyhodili na licach cervene vyrazky, ktore ma ani nesvrbia, nepalia, len mam cervene lica. Moze to byt z tychto tabletiek?
A este sa chcem opytat, ako dlho ste sa liecili tymito tabletkami? Pretoze kazdy lekar mi tvrdi, ze vestibularny syndrom sa lieci pol roka, rok... a mna predstava, ze budem na Betasercu (dvakrat na den) cely rok dost desi....

trpitelka

Sucitim s vami , ja beriem uz 8 mesiacov betaserc 24 a zavrate trvaju stale.
Ak mate nieco co pomoze , poradte.Ď

janga

ahoj znechutená ja ich beriem zatial týždeň a ja nemám červené líca, zatial necítim ešte žiadnu zmenu stále sa mi točí hlava ale aj na tých tabletkách píšu že účinok sa dostaví až po niekolkých týždňoch. Hm nie bohviečo ale ja už chcem tomu veriť že mi bude dobre, tak sa drž a napíš ako je tebe ahoj.

janga

Ahoj, mne sa točí hlava už rok aj niečo , brala som urutal forte 16 rok, ale stále sa mi točí aj tak tak mi dal tieto tabletky tak od dnes idem skúšať aj ja betaserc 24 uvidíme či pomôžu dúfam, že áno. Lebo neželám ti brať nič rok ako ja a čo hlavne nepomáha ja , len dúfam že mi konečne pomôžu a prejde mi to ukrutné točenie. DRž sa! Potom na píšem ako to funguje, napíš aj ty znechutená 26 ahoj, poteším sa, že nie som sama na tom zle.