Biely výtok...prvý sex

Príspevok v téme: Biely výtok...prvý sex
opička

Mám problém!!!už dlhšiu dobu mám xalana, ktorý žiada sex. samozrejme že potom túžim aj ja ae mám problém.Problém je v tom, že už dlhší čas mám biely výtok. Nieje zapáchajúci, práveže biely(mliečnej farby).a chcem sa spýtať či je to normálne u žien v mojom veku (17r.). Prestane to, alebo treba navšíviť gynekológa ??? ... hambím sa pred priatelom že to bude pre nehp čudné ked budem mať na spod. prádle ten výtok a pod. prosím poradte !!! dakujem

Debbie:-)

Tu máš moj nick na pokeci a ozvi sa mi kedy len budeš potrebovat, alebo možeme len tak pokecat:-) držím ti moc palce:)
thesa312

Debbie:-)

Vieš čo to sa tu musí niekto skúsenejší ozvat, ja som nikoho ešte nefajčila, pretože sa bojím, že ho ani neurobím, to by bol trapas:-)tak čakám na niákeho chalan ktorý bude ochotný ma to naučit(akože moj chala, ne bars kto:-))
jháj.no tak nemali by byt pochybujem:)myslím že ak vobec bude tak len máličko:-)že to ptm s teba dáko vytečie:-)

opička

aha noo dakujem ani nevieš ako mi to pomáha ... aj mne tu už vela pomohli z viacerými otázkami :)) ten park som myslela len tak že keby v nom náhodou :) ... ked určite čo teraz napíšem víde smiešne a tak divno ae mám strax eče predtým priatela hmm vyfajčiť abo ako to povedať ... aký je to pocit ???

Debbie:-)

Poviem ti pravdu, že my sme to robili ba postely, ale krv na plachte alebo na veciach nebola, ani na nom samizdá:D
Mala som ráno na nohavičkách, ako také slabunké krámy, ale dva dni:)Mylsím že by nemali tiet žiadne potoky krvi:-)A to v parku chcete?nemožete zohnat niečo romantickejšie?:)

Debbie:-)

Ja sama mám len 16 prvý sex za sebou nedávno, ale viem aké to je bála som sa a strašne:-) tak ti chcem pomoct, kedže mne tu tiež na tomto fóre pomohli:)

opička

ANO MÁM EČE OTÁZKU ... môžeš mi eče odpovedať na toto prosím ťa ak budeš taká milá :))

ked mi pretrhne blanu viem že u niektorých žien príde aj ku krvácanie(u niektorýx aj niekolko dni), tak má otázku v tom zmysle že bude vela krvi ??? ako myslím že keby sme mali sex v "parku":D tak že či to bude vidieť na oblečení a či bude onej aj on !!! toto ma eče zaujíma :)) vopred za odpoved dakujem :)

Debbie:-)

Ahoj....ked na teba tlačí a ty sama cítiš že sa bojíš a niesi si istá, je to znak že ešte niesi pripravená..Nikdy nieje napísané že 16 to už má mat za sebou..
A ver tomu že pre chalana nieje problém nahovorit také veci že podlahne každá ktorá si mslí že ju lúbi..týmto určite nezhadzujem tvojho chalana to nie, neviem ako je to medzi vami, ale bud sebaistá..ved sex musí bt 100% dobrovolný aj s tvojej strany.ked nechceš tak nechceš..ked počká, budeš si istejšia, ked nie budeš rada že si to neurobila..máš niáke otázky?:)

opicka

a eče mám otázky!!!ked mi pretrhne blanu viem že u niektorých žien príde aj ku krvácanie(u niektorýx aj niekolko dni), tak má otázku v tom zmysle že bude vela krvi ??? ako myslím že keby sme mali sex v "parku":D tak že či to bude vidieť na oblečení a či bude onej aj on !!! toto ma eče zaujíma :)) vopred za odpoved dakujem :)