Mastne vlasy

akinom007

Mne sa intenzivne mastia vlasy od 10r., teraz mam 34r. , ,musim umyvat denne, kedze moja praca je 7 dni v tyzdni nemozem si dat pauzu. Nieedy mi nevydrzia ani 24 hodin. Napr o 19 vecer si umyje a dalsi den o 17 h uz vyzeram ako strasiak. ked si jeden den neumyjem rano mam na hlave olej :) a tri pramene:) Vlasy mam jemnejsie polodlhe nefarbim si ani som nikdy nefarbila, nepouzivam fen, lak ani nic. Vyskusala som vsetko co sa tyka samponov. Ocenila by som keby mozem umyvat aspon kazdy druhy den. V aprili som skusila taku vec ze som si zacala umyvat zihlavovym samponom Yves rocher ale kazdy druhy den....takto som fungovala 6 tyzdnov. Ten den ked som nemala umyte som si robila cop ale vyzeralo to otrasne vela x sa ma klienti pytali ci mam mokre vlasy:) pracujem v realitach.
Po 6 tyzdnoch som necakala zazrak ale aspon o milimeter zlepsenie ale prd. Ziadna zmena ani minimalna proste nic.

Otto

Ja viem že už s tým budem trápny možno.Ani neviem čo som sa tu tak na tomto fóre ocitol a stale sú témy kde sa to hodí :D...takže mastne vlasy sú od kožného mazu ktorý produkuje pokožka hlavy...pravdepodobne budete mať aj pleť mastnejšiu..Pomôžu väčšie dávky vitamínu B5(kyselina pantotenová) alebo Vitamínu A (forma retinyl palmitate)..tie zastavuju alebo vyrazne znižujú mazotok.Skúste to..ak teda vravíte že nič nezaberá toto určite zaberie

uuleuskauu

Mne to taha na 40 a mastne vlasy... od 10tich rokov kazdodenne umyvanie, v lete ked sa zdrziavam v prostredi s vysokou vlhkostou vzduchu, tak aj 2x denne umyvam. Skusala som sampony na mastne vlasy, na suche, na normalne, na denne umyvanie, drahe a lacne, z drogerií a zlekární, nepomohlo NIC, NIC a este raz NIC!!! okrem umyvania 1 az 2x denne. Urobit slabsiu trvalu na stredne hrube natacky, to tak na mesiac pokoj... ale nie od kazdodenneho umyvania... jedine od umyvania 2x denne v lete, tak na leto dam trvalu. Moja mama a babka maju tiez mastne vlasy, babka v 90tke a mama v 60tke. Vlasy si rano umyju a vecer maju mastne...DES!!! Riesenie? Nejestvuje. Mozem iba urobit cloveka, na ktoreho ukazuju prstom, ze ma mastne vlasy (neumyvat casto) alebo cloveka, na ktoreho pozeraju normalne, ze dbá o seba (umyvat 1 az 2x denne). VEKOM TO NEPREJDE!!!

Catrina

Ja mam mastne vlasy hoci mi uz taha na 31. Je to des. Prvy den su pekne, druhy den uz horsie a na treti rano najneskor musim zas umyvat, lebo to uz je hnus. Doteraz som neobjavila nic, co by mi pomohlo. Jedine HAK, ale tu nechcem brat cely zivot, brala som ju vela rokov.