Koxartroza

Príspevok v téme: Koxartroza
migi

Už asi rok beriem na koxartrozu III. st. rôzne prípravky s obsahom glukosamínu, chondroitínu, MSM, ale žiadne zlepšenie nevidím. Klb ma pri dlhšom chodení alebo pri námahe bolí. Neviete poradiť niečo, s čím máte dobrú osobnú skúsenosť? Neviem, či dlhodobé užívanie týchto látok nemá vplyv na obličky.

Ivka 1

Migi vsetko,co si uzival je syntetika . Ma velmi nizku vstrebatelnost 8 - 10 %, takze moc nepomaha.
Napis mi na mail ak chces, skusime to prirodnou cestou ak budes chciet.

bio

popri prirodnych produktoch ako su kapsule zo zelenosupej musle pouzivam medene produkty a magnet a tak tabletky proti bolesti uz neuzivam

migi

Ivka ja som bral condrosul 3mesiace,potom proenzi 3 mes.,mobilin,artrostop hyal a teraz beriem sirup hyalgel jem avokada,papaju,ananas,potravinarsku želatinu a klb stale boli.

migi

Ivka ja som bral condrosul 3mesiace,potom proenzi 3 mes.,mobilin,artrostop hyal a teraz beriem sirup hyalgel jem avokada,papaju,ananas,potravinarsku želatinu a klb stale boli.

RNG

Nie kazdy vsetky doplnky absorbuje. Samotny chondroitin napr z tabletiek vie absorbovat len 5% ludi. Glukosamin asi 50% ludi. Mukosacharidy vseobecne su obvykle vacsie molekuly, ktore sa slabo absorbuju. Hydrolyza(varenie) a vytazok z cierneho korenia Bioperine napomahaju znacne absorbcii. Tiez rozne enzymi, napr bromelain, serrapeptaza a ine a samozrejme polarne rozpustidla ako MSM, ktory je zaroven "cistic" a zdroj siry.
Spravna zmes tychto v spravnej forme ale je vysoko ucinna.
Z prirody najucinnejsie su vyrazky z Novozeelandskej Zelenej musle(96% absorbcia) a nejakych podmorskych trubkovcov
Pomocne su vitaminy C a B, tiez latky ako hyaluronany(hyaluronicka kyselina) CMO a avokadove oleje.Hlavne pri tvorbe klboveho mazu, ktora je pri zapaloch znizena a suche klby sa vydieraju velmi rychlo.

tina78

ako sa zisti ze sa jedna o koxatrozu? mojho priatela stale bolia kolena... a mna tiez niekedy bedrove klby pobolievaju. ako sa zistuje?