Prosim o rychlu radu (krvavy vytok?)

Príspevok v téme: Prosim o rychlu radu (krvavy vytok?)
sharika

Ahojte,prosim poradte mi: v Januari som vysdila HAK lebo som ju brala 6 rokov vkuse a Pred tyzdnom ma zacalo tam dole svrbiet a palit a trochu mi aj napuchla,kukala som na nete,ze to moze byt MYKOZA,a tak som si kupila krem do posvy a k tomu boli tabletky...po 4 dnoch to preslo a uz je dobre...ale od vcera rana mam taky ruzovy vytok,a ked idem na toaletu a utrem sa tak to vyzera ako krv,ale nieje to take cervene...skor ruzove...a to mam cely den...a aj na intimke je to ruzovkaste...ale menzes mam dostat az o skoro dva tyzdne...PROSIM PORADTE CO TO MOZE BYT!!!!DAKUJEM

Ewka12

ja mam taky isty problem krvacam aj mimo menstruacie.stalo sa mi to uz vela krat,raz mi doktor poradil vysadit tabletky na dva mesiace,pomohlo to,potom sa ich zacala brat znovu,a po par rokoch znovu,tak som ich znovu prestala brat,lenze mam priatela a bojim sa ze otehotniem..ked mam ten vytok vsetko ma tam dolu boli,je to neprijemne,pri sexe to boli,neviem co s tym robit

annamaria84

Ahojte.Ja mam ten istý problem ako vy.Vpiatok som mala ružový výtok a stale ked som sa poutierala tak som ho mala.Vpondelok som bola pri mojej gynekologičke vzala mi stery na sedimentaciu,na cytologiu a krv na CRP-zapalove parametre.Predpisala mi DOxyHexal na 5 dni,pokiaľ pridu výsledky.Povedala vraj to može byť od prechladnutia a tehotenstvo sme vylučili lebo beriem antikoncepciu,dnes ešte idem na USG.

sharika

Nemala som cipky,ale krem...a to v takej smiesnej tube ten otvor bol kvadratcky,a ak by som si to podrazdila,trvalo by to dva dni? Problem je v tom ze zijem v Nemecku ale nemam tu poistenie zatial...tu je to trochu komplikovane a ist k lekarke mozem ale pekne zacvakam,bola som u kozneho s materskymi znamienkami a cvakala som 48 eur zato...takze asi tak...ja som taky samoliecitel... :)

janičkaaa

takže dnes máš 18 deń cyklu, nie? no ale to nevychádza na ovuláciu. Ale ovulácia je podriadená rôznym hormonálnym vplyvom. Radšej skoč k lekárke. A nemohla si si s tými vagin. čapíkmi podráždiť vo vnútri? Hm, takto sa cez písmenká nedá.

janičkaaa

no veď to by aj sedelo, nie? Koľký deň máš od prvého dňa menzesu?

Ale radšej zájdi ku lekárke keď tam bola i tá mykóza.

janičkaaa

nie je to ovulácia? Aj ja som také niečo mala a bola to ovulácia. Začalo mi to na 13 deň odprvého dňa menzesu a trvalo 2-3 dni.