bez make-up

marry jane

ja mám pleť krásnu, maľujem sa, no odvážim sa vyjsť na ulicu i bez make - upu, no zato moje vlasy sú hrozné, ak si ich nevyžehlím, ale aj s nevyžehlenými vlasmi a nenamaľovanňa sa tak odvážim do ulíc. všetko je to len a leno sebavedomí.

lilipo

Ja sa licim, normalne, nie zmachlene, mam rada ked sa zena o seba stara..a mam kruhy pod ocami takze musim pouzivat make up..

cajik

ja pouzivam len korektor.viete co sa mi velmi nepaci ? tie baby ktore maju dokonalu plet,ale aj tak si daju makeup a vyzera ich plet tak strasne neprirodzene ze to az svieti do oci..

monro

Ja som makeup nepouzivala do 30tky vobec. A teraz uz dva roky ano, ale len v zime, lebo potom nemam lisaje na tvari, ktore som mavala.

obocie

tiez nepoužívam make-up, lebo mám pocit, že bez toho vyzerám lepšie. nemám dokonalú pleť, je skôr normálna, žiadne vyrážky a pod., ale dám si záležať na obočí, lebo to dotvára celkový výraz tváre, asi 5 krát do roka si namaľujem oči.

aeshly

memám síce rozšírené póry, ale trošku červené líčka a odvážim sa pokojne vyjsť na ulicu či do školy bez make - upu. Ide tu o to, aby človek nepozeral na iných a nerobil si z nich komplexy, že čo ten či tá povie na to, keď sa tam odvážim vysť na ulicu. Ide predsa o vás a nie o iných.