Priatel nema zaujem o dieta

Príspevok v téme: Priatel nema zaujem o dieta
slniecko10

ahojte potrebovala by som radu.Mam 25 rokov a priatel 26 rokov. Ja by som rada mala uz aj dieta. Momentalne nepracujem od marca.. co by bolo aj vyhodne z jednej strany. Nechce otom ani pocut. Peniaze myslim niesu problemom lebo ja som zarabala doteraz velmi dobre dost som si nasetrila a mame aj svoj byt. On robi tiez.. Nechapem to vobec stále len neskor neskor.. Mam aj Brata maleho mam 8 rokov odmala ho vychovavam ja takze viem co je to mat dieta.. Velmi tuzim aj po svojom dietati..

slniecko10

Svadba no keby sme sa dohodli na dietati urcite by sme sa zobrali.. O svadbe sme sa uz rozpravali aspon na nieco máme rovnaky názor .. chceme malicku svadbu len par ludi.Nedávno pred kamaratmi vyhlasil ze ked bude mat svadbu tak to bude v zahranici.. uz aj obrucky sme pozerali..Nic som sa ho vcera nepytala nebola prilezitost.. a teraz je uz v robote.. ideme vecer do solarka spolocne tak hadam bude prilezitost...

prebolka

V prvom rade ten chalan na to nie je vobec pripraveny, keby sa tak velmi hrnul do seriozneho zvazku, urcite by ta uz poziadal o ruku...Ocividne nechce ani to. Ja si myslim, ze 26 rocny muz je na zenbu tak ci tak primlady a na dieta uz nehovoriac...Handrkovat sa o dieta nie je nic moc, je to velmi vazna nezhoda v nazoroch na zivot. Do toho sa nikto neda prinutit. Dieta nezalozis do skrine a on to vie a proste ho este nechce. Asi sa s tym vela urobit neda a cim viac mu to budes hovorit, tym vacsie peklo len nastane a nakoniec sa kvoli tomu rozidete...Treba si najst partnera s rovnakymi zivotnymi nazormi a prioritami, obavam sa, ze on ten pravy nie je, ked ty strasne chces a on nie...Ja som s manzelom 8 rokov, starsia od teba a nemam este tuzbu po dietati, nastastie manzel zdiela rovnaky nazor, tak cakame, najblizsich 5 rokov iste nic nebude. Ty si to musis s nim vydiskutovat. Ako si to predstavujes dalej, lebo sa len kvoli tomu budete hadat. Stratis pri nom najlepsie roky a nakoniec sa aj tak kvoli tomu rozidete...Akurat sa ti ako zena velmi cudujem, ze najprv nechces svadbu, ja si neviem prestavit mat dieta s priatelom.

kacenka 12

Podľa mňa je úprimný rozhovor nadovšetko. Skús mu opísať, ako by sa mohol s dieťatkom hrať, aký by bol hrdý, keby ho niečo naučil, ako by chodili na prechádzky. Myslím, že v každom mužovi je kúsok dieťaťa ale i otca, skús to len v ňom nejako prebudiť. Len tak nenápadne, aby nemal pocit, že ho do toho nútiš.

slniecko10

hmm uvidim akurat som mu poslala správu ci by nemohol len tak nahodou prist domov dnes skor ze mi chyba.. idem sa asi trocha povozit autom a pojdem do skoly pre brata.. uz aj on sa ma pyta kedy budem mat dieta svoje ze by chcel dievca ze by sa onu staral az mi slzy do oci sli ked to povedal..

bon

slniecko viem co je tuzba po babatku, a este k tomu ked ty si ho mozes dovolit mat, ale zaroven aj nemozes...., nebud sklamana, mas dost rokov, ale este aj cas, pride rad na babo, prave vtedy ked pride jeho cas, neboj nic

PRESLNIECKO

nebud sklamana mozno sa trapi ze sa ty trapis a ani o tom nevies.... rozpravajte sa - to je zaklad :-)) vela stastia

slniecko10

O.k dnes ak teda bude prilezitost tak skusim sa nieco opytat co nato povie len tak jemne ved uz som sa ho to nepytala dávno.. tak uvidim ako to dopadne cele.. tusim ale mozno sa necham prekvapkat.. len ja som potom taka sklamana

bon

slniecko aj ja si myslim ze sa boji toho, je to obrovska zodpovednost, mozno si nie je isty sam sebou a zatial sa boji zariskovat nieco trvale a nieco co by vas spajalo tak velmi....., este asi nie je pripraveny, skus j´ho nejako uistit ze vsetko bude dobre, ze sa nemusi bat...., ale neako nenapadne, nenahovaraj ho...., mozno by sa nakoniec aj potesil keby si otehotnela...

slniecko10

Podla mna sa len boji.. uz keby som bola tehotna tak by sa tesil.. mozno len strach co bude ako bude.. to si myslim ja..

slniecko10

máme spolu pekny vztah mame aj toho mojho brata .. myslim si ze dieta by nebolo prekazkou .. lebo aj tak ked niekam ideme hoc aj s kamaratmi berieme brata so sebou vsetci si zvykli nato .. Dokonca chodi aj do kina snami do Maxu.. je to taky maly dospelák.. meme obcas volne vikendy lebo tatko si ho chodi brávat sem tam tak ideme na discu na celu noc skratka mame zivot uplne fajn.. byvame spolu, hospodarime spolu mame aj dvoch psikov yorkov. Máme tolko deckeho oblecenia ze by sme nemuseli absolutne nic kupovat..