NIVEA CREAM-univerzalny krem

Príspevok v téme: NIVEA CREAM-univerzalny krem
eav

zdravim,mam mastnejsiu plet,obcas akne-ale nic silne,,pouzivam effaclar penivy gel od LRP-to mi akne minomalizuje,tento 1 vyrobok mi staci na moj problem s akne a mastnou pletou..
vzdy som postupovala pri cisteni takto:1.gel
2.pletova voda
3.krem

a potrebujem poradit s tym kremom,nechcem nic na akne-kedze to uz mam vytiesene s tym LRP,len nieco aby mi to neuskodilo,ale hydratovalo a zachovalo jemnhu pokozku

MYSLITE SI,ZE NIVEA KREM-ten univerzalny v modrom obale,MI POSTACI???JE VRAJ NA VSETKY TYPI PLETI

bombo

Ahoj. No modrá nivea je dobrý krém ale nie na časté používanie a pobytu na slnku. Ja osobne používam Jojobový olej cez deň a večer pred spaním modrú niveu alebo ružový olej. Tvár mám ako bábatko, tak vrelo odporúčam. Okrem toho si ju vždy riadne jemne namydlím dezinfekčným mydlom protex s propolisom. Používam chladnejšiu až studenú vodu, lebo to pleť dobre napruží. Nikdy by som nepoužíval vysušujúcu kozmetiku ako garnier, ktorá účinkuje len krátko, potom ti začnu vznikať mimické vrásky z presušenej pleti !!

severanka

rad Fyto od deMiclen je fakt super... ja používam čistiace mliečko s čajovníkom a tonizačnú pleťovú vodu s čajovníkom. krémik som neskúšala, ale rozhodne nímn ič nepokazíš... :)

severanka

eav: nive creme univerzálny rozhodne nie je vhodná voľba pre tvoju pleť.
Máš mastnú pleť so sklonom k akné, a tento krém je pomerne mastný, čiže si pleť ešte viac premastíš.
no a ako si napísala - je na všetky pleti, a ako ja hovorím - na všetky a na žiadnu zároveň.
krémy, ktoré sľubujú, že sú na všetky pleti, nie sú vhodná voľba pre žiadnu pleť, nakoľko každý typ pleti potrebuje špecifickú starostlivosť a mastná pleť so sklonom k akné zvlášť, čiže rozhodne nie som za používanie akýchkoľvek univerzálnych krémov.

skús sa poobzerať po niečom, čo je určené na tvoju problematickú pleť...
veľa šťastia...