TABLETKY,TEHOTENSTVO? SURNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xyz

PRE NAPIS :
to je divne sformulovana veta.Co ma pozivat ked chce zacat?
PRE ZUZANKU2221 :
pozri navod k tabletkam.Ked zabudnes zobrat tabletku,treba pouzit inú ochranu

napis

ale sak ked baba si da prawidelne tu antikoncepciu tak bi nemala na 100% otehotniet nie??? hmmm a kolko ju musi pouziwat ked us chce zacat???

natalia222

Neboj Katka. Určite nebudeľ tehotná. Veď práve na to sú tie tabletky, že si tvoj priateľ nemusí dávať pozor. Ak ich berieš pravidelne každý deň a v pribleždne rovnakú hodinu. Ja s priateľom robíme to isté a už skoro č roky beriem antikoncepciu a je to v poho. Veľa šťastia...

zuzanka2221

CAVO.MAM OTAZKU.ma uz niektora z bab skusenosti s tym,ze si zabudla dat tabletku,teda uplne ju vynechala a potom pokracovala dalej v uzivani a mala nechraneny sex?aka pravdepodobnost je ze otehotnie.dakujem

evicka

Ahojte!
Z tohto vsetkeho sa mi zda, ze ta antikoncepcia nie je uplne uzasna. A co si myslite o uzivani antikon. a este pre istotu si rano dat "tabletku po"?

sestka

neboj ak ju uzivas pravidelne ,tak sa nemoze nic stat.mam vlastne skusenosti s antikoncepciou.Brala som ju 3 roky a uz po tyzdni sme sa milovali na "ostro",po nejakom case som mala gynekol.problemy ,dost csto som zvracala a tabletky som brala nie v tu istu hodinu ako stale.Na to mi este moj Doktor gynekolog predpisal antibiotika a teraz mi vedla v izbe spinka dvojrocny syn.Takze ak si sa rozhodla pre tabletky tak drzim palce ja im neverim aj ked viem ,ze v mojom pripade tehotenstvo vzniklo z viacerych chyb a vyskumov mojho gynekologa.