Neuveritelne túžim po bábätku, mám 18

Príspevok v téme: Neuveritelne túžim po bábätku, mám 18
elaaa

ahojte, neviem čo mam robiť, ale neskutočne túžim po bábätku. Moja túžba je tak silná, že niekedy sa obávam toho že ta túžba sa mi nikdy nesplní. Chcela by som počkať ešte aspoň jeden rok, aby som úspešne ukončila strednú školu...Viem že to nieje také jednoduché mať dieťa, vychovávať ho, ale dokazala by som sa preto zrieknúť čohokoľvek. Čo vy nato?

sirley

:D tak to mi je jasne..preto radsej o tom ani neuvazujem v tej rovine,ze by som sa na to fakt dala..len hovorim, ze tato cast tehotenstva ma na tom bere:)nic ine som tym nechcela povedat

sirley

hehe je to haluz, ked takto rozmyslaju mladi ludia,napriek tomu aka je nanic doba..ja mam 20 a priatela tiez uz nejaky ten cas, a tiez nad babatkom stale rozmyslam..som ale na VS a uz ked som tam, nejak ju dokoncim..moj priatel je na VS tiez takze aj tak by sme ho nemali ako uzivit, uz len pockat asi, kym skonci on co bude o dva roky a uvidime...mne sa zase paci moc predstava toho bruska..je to na mladej zene velmi pekne..jaj..a napriklad ja som toto citenie nikdy nemala az kym neprisiel on..milujem ho tak velmi, ze predstava babatka s nim ma privadza do sialenstva(v dobrom zmysle)..elaaa a co na to tvoj priatel?:)

mia 90

ak ja na to citis tak preco nie, a hlavne teda financne. ja mam spoluziacku, ktora sa vydala v pred koncom tretieho rocnika na strednej, ale nie preto zeby sa museala, ale jednoducho sa chceli, ale je pravda ze chlapa ma starsieho, a boli zabezpeceni uz vtedy.a po pol roku otehotnela, teraz ma tyzden pred maturitou, krasne brusko, skolu skoci bez baba, ale vlastne s babom:-)ale tiez ako nechapem ze preco sa vzali pocas skoly, ze mohli pockat do prazdnin.ale vyratala si to dobre, teraz aspon trosku prihliadnu na nu pri mature ze je tehotna:)

elaaa

To ano, aj ja som toho názoru že rodičia by sa nemali starať do výchovy. Asi bude lepšie počkať až kým nato nebudeme mať :-)

jasne

Elaaa, babo maj len vtedy, ak si s nim poradite sami...jednak to nie je fer zapajat do starostlivosti rodicov (dedkovci nech sa venuju vnucatam len ked to vyhovuje im, oni uz deti odchovali), a po druhe z toho vznikaju len problemy - aby si nam tu za rok dva nevypisovala, ze sa ti rodicia staraju do vychovy dietata a neberu ta ako dospelu.
Mam pocit, ze tvoja tuzba je skor romanticka ako realisticka.

elaaa

Vieš čo pravdu povediac ani nie, cetovanie ma nikdy nebavilo lebo mam z toho problémy ked som v inej krajine. Ťažko sa adaptujem, ani nie tak ja ako moje telo. A s babom by mi určite museli pomáhať rodičia, lebo sami s priatelom by sme to nezvládli. Ale aj tak, moja túžba je veľmi veľká, priam neskutočna a mám z toho niekedy aj taký zvláštny pocit, aby to nebola len túžba :-(

jasne

a este, preco si myslim, ze ti nic neujde. Teraz chodis do skoly, chybaju ti peniaze na poriadne "zitie". Nechces po skonceni skoly trochu cestovat, uzivat si slobody, priestoru, pohybu?