recept proti zapche

Príspevok v téme: recept proti zapche
lesk

citala som tu uz mnoho napadov ale u mna to kolise, doktorke sa mi uz ani nechce chodit vraj mam viac pit a pohybovat sa ale to aj robim, jem aj psilium a probiotika od probion mi robia zapchu som zufala , aky je recept na tej alternativnej medicine?okopirujete mi to prosim alebo iny napad? dokonca ani nalacno vypit 1,5 l vody mi nic nerobi ...:(

Lulu2011

obmedzit sladkosti, biele pecivo

kvapky Hylak - inak super ucinne, lepsie ako klasicke tabletky probiotik, aspon u mna

pit viac vody

viac zeleniny

Nečakať

Zapcha sa skončila ako sme začali piť liečivú vodu od Dr.J.K. Predtým sme pili vodu z vodovodu, čaje, minerálky a nepomáhalo to. V roku 2000 stála 0,5 centa 1 L, dnes stojí 2€ a tá kvalitnejšia 3€ za 1 L.

Nečakať

Zapcha sa skončila ako sme začali piť liečivú vodu od Dr.J.K. Predtým sme pili vodu z vodovodu, čaje, minerálky a nepomáhalo to. V roku 2000 stála 0,5 centa 1 L, dnes stojí 2€ a tá kvalitnejšia 3€ za 1 L.

elca

PRETRVAVAJUCA ZAPCHA JE PRIZNAKOM NEJAKEJ CHOROBY
JA MAM ZNIZENU FUNKCIU STIT,ZLAZY A U MNA TO JE PRIZNAKOM TEJTO CHOROBY
LANOVE SEMIENKA MLETE DENNE LYZICKU

gasto

Mne na zápchu pomohla vláknina (pšeničné otruby - pridať k jedlu a vždy do 20 minút zapiť) a jemné masírovanie brucha krúživými pohybmi. Kupodivu jemnejšie pomohlo viac ako silnejšie stláčanie. Prípadne trošku tlačiť prstami do ľavého boku, tam, kade ide hrubé črevo. Účinok nie je okamžitý ale zato trvalý.

petullla

-mira píšeš veľmi rozumne, je to tak a prehánadlá su fakt návykové, pomahaju iba zdanlivo,ked sa uživajú, to znamená že nič nieje napravené a navyše všetky minerálne vody sú ,ako aj sami musíte vedieť anorganického charakteru a preto tie minerálie v nich sú našim telom nevyužitelné a preto sa chcú rýchlo vylúčiť von a preto sa zdaju ako prehánadlá, to vám povie každý chemik..je to ako s umelým dopingom--aj ten rýchlo funguje ako ten neživý magnezium,ale vieme na úkor čoho.. my potrebujeme organické živé minerálie z ovocia a zeleniny a skladba stravy je dôležitá pri zápchach. vyhodiť treba mastné,mäso,dráždivé,mlieko,syry,sladkosti--tieto spôsobujú v čreve spomalenie pohybu krvy a to vysušuje a spomaluje pohyb čreva. a k tej vode: voda určite funguje ,ale musíte piť ráno teplu vodu a nie studenu ,lebo studená naopak povzbudzuje obličky...no ked budete prijímať počas dňa 5-8 jedál z vlákniny-zelenina,celozrniny a dostatok vody tak zápcha nemá šancu..potom by musel byť problém kdesi inde,ak by toto už nepomohlo. ešte odskôšajte 3-5dc 100% pomarančovej šťavy-určité látky v nej napomáhajú k zmekčeniu črevného obsahu a pridať si 1 lyžičku ľanových semieniok do napr,jogurtu. ak by chcel niekto poradiť viac ,nech sa ozve na e-mail.

zaria

lesk, asi myslis ten recept co to posielaju zadarmo zo schranky -odkaz odstránený-. aj ja som to tu nasla a vypytala som si to poslali mi to dost rychlo. ale musis ratat s tym, ze ti to zacne ucinkovat asi az tak za tyzden. musi sa to jest kazdy den, ale na tom recepte je to uvedene presne ako sa to vari aj ako to mas jest. skus si to vypytat. nehnevaj sa, ja ten recept mam, ale pisat sa mi to sem veru nechce.

bzucula

Ano je draha ale balenie mi dlho vydrzi. Mam este jeden recept. 140 gramov susenych datli a take iste mnozstvo susenych sliviek. Ak sa vam nechce vazit tak salku jedneho aj druheho. Vsetko pokrajajte na male kusky. Uvarte si 3 dcl vody a do vriacej vody pridajte pokrajane slivky a datle a miesajte az vznikne dzem. Je sa to rano nalacno, 1 - 3 PL, a treba to zapit vodou. Kamaratke to fungovalo.