naznaky tehotenstva

dzana25

nie je. ja som takto otehotnela. a den pocatia mi vyratali priblizne asi 5 dni pred menzesom, kedy som si myslela, ze som "v suchu". okrem toho, bol to moj jediny sex za cely ten mesiac, takze nahoda je dabel :DD

žeby?

Mala som s priatelom sex a spravil sa do mňa, pričom tento mesiac to nebolo poprvý krát, ale precalen som dostala menzes... Je teraz istota, ze niesom tehotna???

beus211

Ja by som potrebovala vediet vlastne keby mi niekto vedel opisat o jaku bolest ide v bruchu ked je žena tehotna.mam nejake priznaky len ma strasne boli na jednej strane v podbrusku,taku bolest pocitujem ked mi začína menštruacia.robila som si test ale zatial mi nič neukazalo ale som počula,že niekedy az po troch tyzdnoch ukaze test očakavany výsledok.

tip

Niekomu je cele prve tri mesiace dobre a potom to zacne od stvrteho mesiaca. Inej zene nemusi byt vobec zle pocas celeho tehotenstva. Takze sa to neda pouzit na vsetky. Je to individualne.

nelly15

teda ja som mala všetky príznaky po jednej párty z ktorej si vela nepamatám...

všetko menzes meškal,citlivá na vone,zvlášne chute až som ozaj si myslela že som v tom,naštastie už sa moje podozrenie vyvratilo.

mojej tete bolo špatne tuším až v 9.týždni tehotensta