Nerovnomerné zarastanie

Príspevok v téme: Nerovnomerné zarastanie
Thierry

Čáute. Mám taký problém, že na tvári zarastám akosi zvláštne. Veľmi rýchlo mi zarastú fúzy, plocha pod bradou a pod bokombradami, no medzi týmito plôškami nerastie prakticky nič. Tento problém pretrváva už dlhšiu dobu, cca. 3 roky (mám 21) a vždy som si hovoril, že keď si to budem všetko normálne holiť, tak sa to všetko zarovná, a bude rásť rovnomerne, no asi som sa mýlil. Je to dosť divné, preto sa musím holiť dosť často aby to nevyzeralo tak zvláštne. Viete mi s týmto problémom poradiť? Ako ochlpenie zrovnomerniť? Díki za odpovede

db

caute, mozem sa opytat, mam 16 a na tvari zarastam ale tak , ze na pravej strane viac a na lavej menej, ale inac je to v pohode. viete mi niekto povedat preco to tak mam a ze cim to je? dik.

ANONIMUS

Skusim to dat tu :D... Neviete preco zarastam nerovnomerne pod pazuchamy ? ... myslim pod pravou normalne a pod lavou o dost menej .... mam 16 cez leto holim cez zimu sa mi nechce, cize to vlastne ani nevidno ale aj tak... neviete cim to je ?

kaktuska

To je normalne moj brat zarasta tak isto a to uz ma 25 rokov, je to jednoducho dane prirodou a hormonmi. Kludne sa hol dalej ale urobit s tym asi nic neurobis, mozno sa to vekom doplni same.