Vizazistka

Príspevok v téme: Vizazistka
katie292

Ahojte, chcela by som vas vsetkych poprosit o radu. Velmi rada vo svojom volnom case licim, ale zatial len kamaratky. Som z Bratislavy a rozmyslam, ze si spravim kurz, len tych kurzov je velmi vela a neviem sa rozhodnut. Niektore vizazistky nemaju kurz a licia. Tak neviem, ci je potrebny. A ako by ste postupovali pri ziskavani priestorov alebo zakaznicok?
Vopred dakujem za vsetky prispevky

kika 007

Ja som podnikala v minulosti, mala som prevádzku v drahých priestoroch obchodného centra. Čo sa týka priestorov, určite by som volila niečo menej nákladné, aspoň na začiatok, aby ten prenájom nebol likvidačný. Minule som objavila super priestory za niekoľkonásobne nižšiu cenu ako som platila ja. Druhýkrát by som rozmýšľala inakšie. Inak, tu je kontakt: www.prenajom-pbc.sk

nikol84

no tak super:), to moze byt, som si to presne nezapamatala..len viem, ze som chcela ist rano k Vam na vizaz, este pred robotou a ste povedali, ze doma tak skoro nemozete, ale ze ked uz bude ten salon otvoreny, ze tam to bude mozne...a ze ste teraz na materskej, to som nevedela, tak prajem vsetko najkrajsie s miminkom, hlavne to zdraviicko, a vela krasnych chvil uz teda v trojici:)!...tak asi preto Vas ani nevidiet v Zmenarni, ze?..obcas to kukam...a kedy budete znova licit (doma)? to sa asi takto dopredu ani neda povedat, ze?..

eshley

A jasne, nemylite sa!!:-) Ten salon ktory som vam spomynala nie ja som mala otvarat,ale ini vlastnici, ktorym som mala ponukat svoje sluzby a bohuzial situacia sa vyvynula tak, ze velke sluby no ciny ziadne. Salon mal byt otvoreny uz v novembri minuleho roka a doteraz nic. Takze som bola mierne sklamana aj ja.. tak som sa rozhodla licit u seba doma,kedze medzitym sme sa aj prestahovali do vacsieho bytu :-)

nikol84

to ja viem, ze to mate tu len nick, inicialky mate EK, nie?...tak ked ziadny salon, tak potom neviem kde sa stala chyba...tak potom asi umna a predsalen sa mylim...tak potom pardon:)..

eshley

Nikol, to je len zhoda nahod, ja mam uplne ine meno, je to zvlastne :-) Ja som momentalne na materskej a ziadny salon neotvaram. Ten nick som si len teraz vymyslela..

nikol84

ja som spoznala osobku pod nickom "eshley" - som kukala davnejsie Vasu stranku a ten cennik mi nejak ostal v pamati:)...my sme si davno volali, som chcela ist k Vam na poradenstvo, len ste povedali, ze akurat pracujete na otvarani saloniku, kde potom budete licit, ze sa mi neskor ozvete, no zatial som sa nedockala...ale v pohodke, ved iste mate toho dost...chcem sa spytat, uz Vas salon funguje?..a keby som chcela ist na vizaz (denne licenie) je to mozne aj rano? dakujem

eshley

Normalne ceny su podla mna:

DENNÉ LÍČENIE - veľmi prirodzené, nenápadné líčenie (400 SKK / 13,3 eur)

VEČERNÉ LÍČENIE - podobné dennému, výraznejšie farby, dôraz na módne trendy,
vhodné na spoločenské akcie, promócie. (600SKK / 20 eur)

PRÍLEŽITOSTNÉ LÍČENIE - výrazné líčenie, pridané trblietky, flitre,
perleť pre rozjasnenie tváre, vhodné na plesy, stužkové, svadobný make - up (800SKK /26,6 eur )

BUSSINESS LÍČENIE - veľmi elegantné líčenie, decentný vzhľad (500 SKK / 16,6 eur)

EXTRAVAGANTNÉ LÍČENIE - fotenie, časopisy, televízia, módne prehliadky (cena dohodou)

ODBORNÉ PORADENSTVO - technika líčenia, farebná typológia, starostlivosť o pleť,
životný štýl (300 SKK / 10 eur + líčenie)

TRSY MIHÁLNIC K LÍČENIU - pre dokonalý vzhľad očí (100 SKK / 3,3 eur)