Bieliace prášky Eva

gabriska

ja to užávam dvakrát denn, moja kámoška trikrát denne, už asi 4 roky, a vseto je ok, zuby mame ako hollywood

Gretka

jE TO PRvda, ze kazdy takyto pripravok trosku narusi tu zubnu skovinu... ale myslis si ze dentalna hygienicka ti to urobi na prirodnej baze? vsade je pouzita chemia. A ked si celebrity davaju bielit zuby tak to omnoho viac poskodi tu skovinu, ako obcajny prasok. Keby to poskoczovalo az tak sklovinu tak to na trhu nepredavaju!!!

natali:)

ja s tym skusenost nemam ale neskusala by som to pretoze kamaratka to raz skusila,a vobec to nemalo kladne ucinky...nechcem to rozoberat,ale byt tebou urcite vyskusam iny sposob...ved vzdy existuje aj druha alternativa,takze,by som na tvojom mieste vyhladala pomoc nejakeho odbornika.

ab

ja tento vyrobok uz nejaky cas pouzivam, vem ze dost skodi, preto si umyvam zuby normalnou pastou a potom len chvilku tym praskom, a len prednu cast zubov, a len obcas, a v lekarni su dostat aj rozne ine prichute, ja mam teraz hrebicek a dost stipe-neodporucam

leila13

Je skutočne pravda, že bieliace prípravky ničia sklovinu. Pretože bielenie sa deje na báze chemických reakcií. Je to vedecky aj prakticky potvrdené.
Všetky tie tvrdenia o opaku sú iba reklamným ťahom Spočítajte si ten zisk.
A rovnaký účinok majú aj napríklad citrónová šťava, sóda bikarbóna... obsahujú kyseliny. A viete predsa ako kyseliny pôsobia.

iva141790

kupila som si tento prasok...no trochu sa bojim taketo pripravky pouzivat, lebo nicia zubnu sklovinu, ale na obale je napisane ze nie, tak neviem....poradte

leila13

Neodporúčam používať žiadne takéto bieliace prostriedky. poškodzujú zubnú sklovinu, ktorá je potom náchylnejšia na vznik zubného kazu a po dlhodobom používaní sa zuby doslova rozsypú.
Skúste vyhľadať pomoc dentálnej hygieničky, ktorá vám zuby profesionálne vyčistí, vyleští a tým aj odstráni zafarbenie zubov