tehotensky test

TIP

TAK SI PRETO PRAVE TREBA RADSEJ UROBIT DVA AJ TRI TESTY, AK TI VYJDE ROZNY VYSLEDOK. AK TI VYJDE HNED POZITIVNY, TAK SI FAKT TEHOTNA. AK MAS POCHYBNOSTI, CHOD KU GYNEKOLOGOVI.

dancaBB

nic nie je na 100%...a ak ste si tu citali rozne prispevky, zostili by ste, ze vela zenam vysiel negativny a boli tehotne...a nie len jeden negativny..ked ti vyjde pozitivny, tak si urcite tehotna, ale ked vyjde negativny, tak to este neni take uplne iste

zuna7895

mne pepino vysiel negativny a myslim, ze fakt nie som, lebo by som bola uz v druhom mesiaci. myslite ze my vysiel dobre? mozem sa nan spolahnut?

kasanica

Testy su roznej citlivosti - cim citlivejsi, tym spolahlivejsi .. pepino a podobne lacne testy velmi citlive nie su (5 krat menej citlivy nez napr. rapidclear)..najspolahlivejsie je vsak testovat az v case kedy by mala prist menstruacia a neprichadza. Ako pise Tinka228, ak vyjde pozitivny, je takmer iste ze tehotna si, s negativnym je to menej jednoznacne. Ak si ho robis kvoli tomu, ci mozes zacat uzivat nejaky liek, je lepsie pockat a po par dnoch zopakovat.

tinka228

ak je pozitívny tak je to takmer na 100 %, ak je negatívny, tak by som si ho po týždni zopakovala. ak ti vyjdej opäť negatívny tak je to OK.