Palette zosvetlovací sprej

miuška32323

a existuje aj balea zosvetľovací šampon? ak ano dáa sa zohnať v dm drogérke a za akú cenu??? a ten sprej za akú cenu zoženiem ????

Monulienocka

Ja som to pouzivala dost dlho, mam hnede vlasy a ked som si to striekala na vlasy pravidelne stala sa zo mna blondina a vyzera to dost prirodzene, sama som sa cudovala, kazdy mi to chvalil.. A vlasy to nenici, mala som ich pevnejsie, tvarovatelnejsie ako teraz prirodzene. Ibaze sa uz nevyraba, robila som v henkeli, ktory to vyrabal. Teraz skusam najst nieco podobne.

kiki na

Dnes sa už myslím že nepredáva. Ale keď to bol riedený peroxid, prečo si jednoducho v drogerke nekúpite 9-12% peroxid, nezriedite z vodou (podľa toho aké kvalitné máte vlasy, aký silný peroxid znesú, teda ak si zriedite 12% peroxid s rovnakým množstvom vody, logicky vznikne 6%) a nelejete do rozprašovača.... a máte tento sprej, za lacnejšie a ešte prispôsobený kvalitám vašich vlasov

zuzkana

Ahojte babenky, chcem sa opýtať či ste už niektorá z vás natrafili na ten zosvetľujúci spray palette lebo ja ho zháňam už dosť dlho a neviem sa k nemu dostať (cca 2,5 roka.Ja som ho používala a bola som s ním spokojná.Ak áno prosím napíšte kde.Ď.

fialocka

ten sprej uz podla mna nepredavaju, lebo som ho za posledny rok nikde nezohnala. mozno na internete... kazdopadne, zosvetlenie ti vydrzi, lebo je to naozaj nieco ako riedeny peroxid. treba dodrzat navod- nastriekat na vlhke vlasy (nie vela!) a neist s tym hned na slnko lebo ti to zoxiduje a budes mat pramienky zlte ako kura :)

cheatet

Je to vlastne riedeny peroxid, vlasy zosvetli o 2-3 odtiene, nie moc. Mal by byt teda celkom setry. Ja som ho kedysi tiez pouzivala, ale tiez som prirodna blondina a momentalne stmavujem, nezosvetlujem. Ci poskodi, to neviem usudit, kedze som si ich vtedy sama poskodila omnoho silnejsim peroxidom z nemocnice.

majuska125

Monitaaa:presne aj ja mam s tym problem wobec to newiem zohnat uz som asi vkazdej dm kupowala a raz som ho mala a vynikajuce ucinky:)