Odstránenie znamienok

Príspevok v téme: Odstránenie znamienok
Jaaaaa

Chcela by som si daˇvybrať znamienko na chrpte,lebo že vraj sa mi zvedčuje a že kým je ešte malé...no neni zas až tak malé može mať akolo centimetra až troch.koľko by trvalo kým by mi to vybrali?
A za koľko no za akú dobu tá injekcia prestane mať účinok?
a keď budem mať to už zašité..adť...potom sa mi to nebude nejak trhať o tričko?

zrrzka

myslim, ze je tu dost tem na tuto problematiku..:-)skus nejake najst.

neboli to, zakrok netrva dlho (do polhodiny to mas za sebou). ako mne chirurg povedal, stehy by mali byt 7 az 10 dni podla velkosti znamienka. pokym mas stehy, mas to zalepene a nemoze sa tam dostat voda. pocit, ked prestane ucinkovat lokalne umrtvenie, je podobne stekleniu, pripadne slabe tahanie, ale nie je to nieco co sa neda zvladnut. inak je dolezite aj, ako sa ti tvoria jazvy. musis ocakavat, ze ti tam ostane nejaka jazva a ta sa este dlho hoji. znamienka nie je vhodne vyberat na leto.

kaktuska

Mne vyberali podstatne mensie znamienko ale tiez mi ho museli vyrezavat. Bolo to rychlo ani nie pol hodiny a nepamatam sa ze by ma to nejak velmi bolelo z toho ze ho vyberali skor bolo neprijemne ze sa nemozem zohnut. Trhat o tricko sa ti to nebude lebo to mozes mat stale zalepene. Potom mi zahojene miesto este vyhladzovali kvapalnym dusikom co je neprijemne ale da sa to prezit.