Dovolenka v Chorvatsku s babetkom

[zruseny17]

ved to bude v septembri uz 5 mesacny,nie?my sme boli v chorvatsku so synom ked mal polroka a tento rok ideme zas,ja na tom nevidim nic zle.Treba to spomenut v cestovnej kancelarii,tam sa da dohodnut na vsetkom-nam vtedy zabezpecili aj postielku namiesto pristelku.my ideme tento rok cez internetovu cestovku adriatica.net-da sa tam zabezpecit ubytko aj na par dni v sukromnych domoch,vyjde to menej nez s cestovkou.ideme autom,tak nam to vyhovuje viac.prijemnu dovolenku prajem:)

tinulik24

Ja osobne som bola min. rok v jednej malej dedinke pri Šibeniku a veľmi sa nám tam páčilo, ale nebolo to priamo pri mori. Ale počula som že Brala je krásna....Skús pohladať nejaké info na nete - určite niečo nájdeš, veľa štastia:)

darika

Majk-vobec ziadne babatko nie je male na to,aby ste si isli uzit dovolenku.A co ti ludia ktori tam ziju?To tie babatka vobec nedavaju von?A take male stale spinka,nie je s tym roboty,len ho treba poriadne ponatierat...ale ved to vsetko vies urcite.Ja mam sice Chorvatsko prejdene skoro cele,ale vobec neviem co ti odporucit,pretoze vsade je krasne.Zalezi ci chces viac klud,alebo zivot,ci chces piesok,alebo kamene...lebo babatku je jedno kam s nim pojdes.Takze nic sa neboj a chod.Pozri si stranky na nete a mozno podla toho sa rozhodnes.Alebo si najdi stranku www.skrz.sk ,klikni si na chorvatsko,forum a vyber si moznosti kam chces napisat.Tam ti poradia.A ak prejdes aj trosku starsie prispevky,najdes co hladas.

ShaulaThalit

Hvar, Brač, ale mne sa pačilo celkom aj v Drveniku, Baške Vode... a celkovo, HR je super... len si davaj pozor na ježkov.