Moje dieta je agresivne

Príspevok v téme: Moje dieta je agresivne
MAJAMI

moj syn nie stále,ale vela razy sa stáva,že je agresivny,má len 7rokov a je hyperaktívny a má potvrdené aj ADHD.Viem,že je to porucha správania a vela vecí s tím suvisí,chodíme aj na sedenia ku psychologičke,ale tie nepomáhaju nechcela by som ho dat na lieky smeruje to k tomu,ale narušuje sa náš vztah.Lubim ho ale slovne na mna stále utoči normálne je ako v tranze niekedy vrieska, vykrikuje,snažím sa to zvládat ale nejde to už som s toho na nervy,normálne akokeby zmení hlas začne hovorit tvrdo a neovláda sa. neviete mi niekto poradit?

MAJAMI

Neviete kolko sedenia tie cvičenia su potrebne,aby bol nieaky vysledok?Je to platené a neviete či to je len dočastné zlepšenie stavu a potom to treba opakovat,alebo to má dlhodobejšie učinky?

RNG

bio feed back je metoda, kde mozes sledovat na pristroji priamo svoju aktivitu mozgu a naucit sa ju volou ovladat. Metoda je vynikajuca a obvykle uspesna. Inaksie ovladanie spravania pod hrozbou alebo trestom tiez dosahuje vysledky ale tato metoda je znacne ucinnejsia.

Samozrejme potraviny pri tom hraju tiez svoju ulohu, niektore stimuluju mozgovu cinnost, ine spomaluju a ukludnuju.

dani8

tak ak myslíme na to isté, tak podľa mňa to je zásah, pretože si napojený na počítač a sleduješ nejakú ľahkú hru na počítači a ovládaš ju len silou vôle, nie rukou alebo myšou a podľa toho ako tvoj mozog pracuje, ti to ten lekár na počítači ako keby "dolaďuje"! neviem to vysvetliť odborne, ale čítala som o tom dosť, pretože nám to tiež bolo poradené, ale ako som písala neviem, mám z toho dosť obavy!

bon

majami ale existuje kopu terapii pri ktorych si dieta ani neuvedomuje ze je naterapii, nam raz muzikoterapeut rozpraval ako mu pride dieta na hodinu take vystresovane a agresivne ze asi 15 minut trieska do klavira dobreze ho nerozbije a pomalicky sa ukludni.....nie je to len o cviceni, existuje vela druhov, len treba najst tu spravnu aj podla zaujmu dietata..... a dani8, no tak predcasna puberta, no to hej, to jeo niecom inom zase, to ked nou lomcuju hormony, to mate tazke....

dani8

volá sa to biofeedback- aj ja som o tom počula, ale neviem, nejako sa toho bojím a neverím tomu. je to asi vec názoru, ale je to niečo nové, a je to dosť veľký zásah do mozgu, a neviem aké to môže mať dôsledky do budúcna!
ja som tiež prísna matka, a nemyslela som to tak, že by ona s nami manipulovala, skôr som s tým chcela povedať, že je ako keby v takom tranze a nevie sa ovládať....naozaj je to ťažké vysvetľovať niekomu kto to neprežíva!debaty, dohody, tresty, zákazy a aj odmeny...to všetko funguje aj u nás!ale písala som o tom, že naša dcéra má predčasnú pubertu, teda aj to jej správanie je pubertálne a ovplyvňujú to hormonálne výkyvy!
ešte som počula o tom, že vedia niekde v Poľsku tuším vyšetriť z vlasov, čo človeku škodí, čo sa týka jedla a takých vecí! nepočuli ste o tom niekto?

MAJAMI

Terapie zatial nie len nieake cvičenia podla Jacobsonovej metody to je tiež spojene s počuvaním hudby a celkovým ukludnením a uvolnením celeho tela ale nechcel to cvičit a teraz nám povedala o tej terapii čo som spomínala niečo s nieakými drotikmi na hlave ako EEG to vyzerá,ale zabudla som ako sa to volá.

bon

majami a skusali aj nieco ine ako psychologicku? nejake tie terapie?lebo mne spoluziacka vravela ze to celkom zabera....

MAJAMI

ADHD je porucha správania spojená s hyperaktivitou,su rozne formy aj bez hyperaktivity vtedy sa to volá ADH.Proste to dieta neobsedí a má problemy s správaním celkovo akokeby sa nevedelo ovládat,alebo sa mení ako chameleon tak mi to príde to znamená nikdy nevieš aký bude ako bude reagovat na rozne podnety a nevieš to nieak velmi ovplivnit.Su rozne formy toho.On je uplne v pohode ked ma stále niečo nove a robí sa všetko čo chce on,ale ked mu oponuješ,nesuhlasíš s niečim niekedy v pohode a niekedy katastrofa.Vyzerá to ako rozmaznané a nevychované decko.