JEST 3x alebo 5x DENNE?

Príspevok v téme: JEST 3x alebo 5x DENNE?
balejka

Jest 3x alebo 5x denne?

Pokazime nieco tym ze budeme jest 3x namiesto 5x denne? Nedokaazem do seba natlacit 5 jedal. Vtedy na nic ine nemyslim, len sledujem hodinky a rozmyslam ze co si mozem a nemozem dat.

Podla mna jest 3 krat staci, pokial je to tiez pravidelne.... ale chcem aby sa vyjadrili ti co sa fakt vyznaju... nech teda viem ci mi to nepokazi vsetky snahy o chudnutie...

Maros75

To je otazka...
Zit raz,alebo dva krat???

Jem preto,aby som zil? Alebo zijem,aby som jedol?
Uff..... mimozemstania.

jajka001_

podla mna sa treba riadit vlastnym telom, tiez je dolezite, co jedavas, ak mas tazsie jedla, stacia tri denne, lebo dlhsie trva kym to telo stravi, ked mas vsetko light, tak mozes jest kazde dve, tri hodiny.
napriklad bola situacia ze som si vecer dala dost tazke jedlo, grilovane rebra, to som citila v sebe este do obeda dalsieho dna. tak medzitym som zjedla len nieco male a obed som mala tiez lahky. netreba pretazovat organizmus, to je cele.

BJ

Jest treba tolko, ako hovori hlad. Kludne postacuje jest aj 2x za den, ale treba si na to zvyknut. Ak vynechat nejake jedlo, tak rozhodne ranajky a nahradit ich poriadnym duskom cistej vody. Pokial clovek casto nieje hladny, a neovplyva energiou, ma nejaky traviaci problem, a treba sa zamerat na jeho riesenie.

Jessi_1111

Jesť 5-6 krát v menších dávkach. (6.jedlo dňa t.j druhá večera má byť uz en nič lahká a k este citite hlad, napr. jogurt, tvaroh nesladený alebo tvrdý syr, šunka, alebo kusok zeleniny či menej sladkeho ovocia (jablko , pomaranč a pod. ... )A raňajky zase veľké výdatne nestačí jogurt (t.j niektorym ano ale ty ktory chcu schudnut nie) napr. Raňajky: celozrnné pečivo so šunkou a/alebo syrom, zelenina (veľké množsvo napr. 2 rajčiny jedna paprika a mrkvička) , jogurt a/alebo mlieko a poprípad enejaké ovocie mali by obsahovať naozaj všetko.... aj ja som schudla asi 10 kíl odkedy jem 5 krát denne teda niekedy 6. AHojte :D najdete ma na tychto forach, najma o chudnuti.

IVETT16

5x denne, ak chces urychlit metabolizmus a schudnut, na desiatu a olovrant si davam ovocie s jogurtom alebo samostatne. od kedy jedavam 5 krat denne schudla som 32 kg za 11 mesiacov