HLADAME SI KAMARATKY:-))))))

severanka

zdravím :)
tak dnes som úspešne ukončila strednú školu... :) yes yes... strašne sa teším... už sa len dostať na tú správnu výšku a bude všetko tak ako má byť :)

vychod :))

..vies u mna je ten problem, ze mam obcas toho vela, vsetko odkladam na poslednu chvilu a aj ked nemam nic tak to odkladam...to je to:) ale uz som si povedala, ze to musim zmenit.. a zacnem hned zajtra...ano. a neber to v zlom tu slecnu nebezpecnu, ja som len srandovala...v dobrom som to myslela moja :)

Nikusicka

a vychod:-) neplati nedala si mail. Vies tu ide o to ze postupne sa najdu najprv ludia s ktorimi si budeme pisat a neskor si mozno sadnu a budu kamarati

Nikusicka

Tesi ma vychod:-) ale lenivost je zla vlastnost no tu mam aj ja. A radsej sedim doma na zadku aj ked sa potom nudim:-))) a to si sa smiala ze som nebezpecna:-)

vychod :))

..tak teda pridam sa aj ja :) takze Poprad, nebudem o sebe pisat len dobre vlastnosti, ale zacnem hned tou mojou najvacsou a najhorsou.... NIKDY NIC NESTIHAM :) ako vazne, inac som uprimna a moji znamy vedia, ze sa na mna mozu kedykolvek spolahnut. a este som zabudla povedat, ze som obcas veeelmi leniva...s tym vlastne suvisi to nestihanie xi xi