Ako farbiť odrastené vlasy?

Príspevok v téme: Ako farbiť odrastené vlasy?
krásne vlasy

mám hnedé vlasy už viac krát farbené.... momentálne ich mám viac farebné pretože posledná farba mi nechytila podľa predstáv a dotoho mi začali vyrastať aj moje vlastné vlasy.... mohli by ste mi poradiť čo mám robiť aby som mala jednotnú farbu a nemusela si ich nechať odrásť ani použiť zosvetlovač?? uvažovala som už aj nad čiernou farbou ale bojím sa že by to nechytilo do jedného odtienu....čo mám robiť?? mám to radšej zveriť odborníkovi alebo stačí doma mame???

Bellka1988

Ja som farbila vlasy po pas pravidelne nacierno...k modrym ociam to je super kombinacia...len cierna pridava na veku dost...lenze rozhodla som sa ze je nacase spravit zmenu a chcela som ist uplne na platinovu...nakolko som vsak vedela ze na tie rokmy znicene vlasy od zehlicky a farieb nic nechyti tak som sa ostrihala na jezka moje vlasy mali dlzku 2 cm tie som este nechala odrast a znova som sa ostrihala potom na moje tmavohnede vlasy som dala 2 krat syoss zosvetlovac platina 9 levels a platina je na svete...akurat co si budem musiet pockat kym mi dorastu vlasy...ale pri raste 2 cm za mesiac pohoda....a rada radsej sa farbit ciernym samponom ako permanentnou farbou...a odfarbenie takej ciernej ide cez cervenu hnedu oranzovu vajickovu az blond a to je dost zataze pre vlasy...alebo skus teraz je celkom popularne gumovanie vlasov na povodnu farbu...

karrca

Chcela by som sa opítat ja mam problem stím ze vzdy ked si nafarbym vlasy tak mam d otiene pri odrastenich vlasoch mam svetlejsiu a ostatne mam tmave kupila som si penovú farbu sublime mouse jemny ladový gastan znamy my odporucili aby som si farbu naniesla najskor na svetlejsiu farbu pockala min a potom na chvilu na tie tmavsie vlasi neviem co mam robit aby som to mala konecne jedno farebne Ďakujem

kaka

strihačka: prosim ta ked mam prirodzene vlasky a chcem ist na blond najskor sa dava na melirovacia cas po celej hlave, potom zmyje a potom mi da blond farbu?alebo je to tak ze mi da hned bez odfarbenia, len blond farbu?nebude to zlte?dakujem

strihačka

Nikulik36, je pravda, že nie všetky kaderníčky sme aj odborníčky, alebo jednoducho aj my sme len ľudia a môžme sa pomýliť. Máš však možnosť reklamácie, na ktorú vy zákazníčky často zabúdate. Na reklamáciu máte nárok zo zákona. A napokon je tu ďalšie riešenie, nájsť si inú kaderníčku. Aké jednoduché...
Inak, vedela by som rozprávať dlho o tom, ako si niektoré dievčatá doma dobabrú vlasy a potom utekajú do kaderníctva po pomoc, alebo žiadajú nereálne zásahy , napríklad z čiernej na blond, najlepšie ihneď, alebo vlasy majú také zničené, že robiť s nimi čokoľvek je už na hranici nemožného a pomôžu už len nožnice.
S tvojim tvrdením, citujem: " nie je pravda ze je najlepsie ist ku kadernicke..." nemôžem v žiadnom prípade súhlasiť a verím, že nie som sama.

nikulik36

nie je pravda ze je najlepsie ist ku kadernicke.... ja som bola farbit vlasy u kadernicky a dopadlo to este horsie ako keby mi to robila 10rocna sestra....

strihačka

Ja osobne som proti čiernej, nie preto že by sa mi nepáčila, ale nie každému pristane. Zafarbiť vlasy čiernou je ten najjednoduchší a najamatérskejší spôsob, ako sa zbaviť dobabraných farbení vlasov. Keď už nechceš, alebo nemôžeš ísť ku kaderníčke, skús si vždy pred farbením prečítať návod na použitie, priložený v každej farbe a aj odporúčania pre jednotlivé odtiene.Inak treba postupovať pri zosvetľovaní, inak pri odrastených vlasoch, inak pri prvom farbení. Keď si kúpiš napríklad farbu svetlú medenú napríklad v odtieni 8 obchode a chceš si ju aplikovať na odfarbené blond vlasy, výsledok môže byť pre teba prekvapujúci, ale kaderníčka by možno použila len iný peroxid oproti tomu, čo je pribalený v predávanej farbe a výsledok by bol skvelý. Alebo si chceš takúto farbu dať na tmavé vlasy, na nefarbených to môže byt super, ale na farbených je výsledok otázny, ak nevieš, ako máš postupovať, či farbiť celé vlasy od končekov, alebo odrasty od korienkov a potom zvyšok vlasov. Tak to by bolo školenie, teraz k tvojej otázke:
1. Pre teba najlepšie riešenie, ísť k odborníkovi a to ti neradím len preto, aby mali kaderníčky prácu, je to v tvojom záujme.
2. Nemusíš sa hneď dať farbiť, ak na to nemáš. Je dôležité, aby ti niekto, kto sa v tom vyzná, povedal, aký odtieň je pre teba najvhodnejší, lebo neviem, akú farbu, alebo odtieň momentálne máš a aký je stupeň poškodenia vlasov. Dôležité je stanoviť diagnózu vlasov a to môže urobiť len odborník.
3. Ak sa presda len rozhodneš skúšať šťastie doma s mamou, nekupuj si farbu tmavohnedú, ak chceš mať vlasy hnedé. Ak sú, ako píšeš viac krát farbené, kúp si svetlohnedú odtieň 5, aj tak ti chytí na farbených poréznych vlasoch do tmava.
4. Postupuj podľa návodu, najprv nafabi odrastené vlasy, potom vodou zriedeným zvyškom farby nafarbi ostatné vlasy a neprekračuj odporúčanú dobu pôsobenia.
Prajem všetkým veľa šťastia pri hľadaní cesty do kadrníctva.

winki

neboj sa cierna ti chyti na vsetky rovnako aj keby mas hlavu ako duha. len by som si to rozmyslela lebo fakt sa jej nezbavis tak lahko.