čoskoro budem mať pohlavný styk

Príspevok v téme: čoskoro budem mať pohlavný styk
SORAC

Ahojte, mam taku otázku. Vyzera to tak že čoskoro budem mať pohlavný styk zo svojou priateľkou. Veľmi sa ľúbime. Ja som ešte panic čo som jej aj povedal a je rada :) Ibaže by som chcel pri našom prvom milovaní uspokojiť aj ju a bojim sa že to na prvykrát nedokážem. Určite chcem veľku predohru aby bola rada no hneď ako do nej vniknem tak sa urobím to je asi jasne. Bude mi snáť naďalej ? kedže je to prvý sex ? budem ju schopny dokončiť ? ak nie dajte mi nejaky tipy prosím. Taktiež sa bojím že sa mi nepostavý keď príde na vec ale to newiem lebo ked sme robili petting tak som bol maximalne vzrušený ;)

Heinz-klátil

No 19 je dobrý vek a uspokojiť na 1.raz?
Neni to skoro?
Veď keď jej ,,urobis vsetko naraz,, potom vas to nebude bavit ved to chce čas spoznavajte svoje tela experimentujte.
Nechci bit ten ,,najlepsi,, to pride casom nezen sa do toho ako bit najlepsi.

KIKI98616

NEVIEM čI V DNEšNEJ DOBE POTREBUJETE NáVOD NA VšETKO. JE TO TRáPNE.KDE JE SPOZNáVANIE, FANTáZIA, SPONTáNNOST. A STE PRIPRAVENí ZNášAT DOSLEDKY, PREMYSLELI STE ANTIKONCEPCIU?A KOLKO MATE ROKOV?
A čO čAKáš OD TOHO PRVéHO RAZU NECHáPEM...

zjuzjika

aha, som myslela, ze nie.... tak skus oral pri tom by sa mohla urobit..to je otazne, a uz zazila niekedy orgazmus, rozpravali ste sa o tom?

zjuzjika

vies ide o tom ze prvy sex aj tak nestoji skoro za nic, cize sa aj tak ona neurobi..mozno ju to aj boliet bude ale s tym ty nic neurobis..a ci ti bude stat to my nevieme, ved ty sa poznas...