Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

miki25

daných odborníkov je možné nájsť aj v zdravotných centrách, ktorí však neviem v akých periodicitách a tak pozývajú v mojom meste na podobné vecí. najlepšie a najrýchlejšie je však navštíviť lepšie fitness centrum v meste, čo je najdostupnejšia varianta. tie ponukajú dnes aj takéto podobné komplexné služby. kamoške vo fitku urobili všetko, pomerali tie vecí, chcela aj cvičebný plán a tak. je spokojná a vidno na nej, že sa jej darí.

miki25

lu tabuľka je aj na tom linku (neviem, či to zobrazí):
zena-in.cz

konkrétne tvoje parametre sa zisťujú špecialnými váhami vybavenými tukomermi u odborníka. viem, že sú istí ľudia, ktorí na takéto veci chodia.

lu

Veracruz ahoj....kde si zistím tie správne pomery tukov atď.....????
Vidím, že si v tom sikovna!!!!
Aj ja mám teraz 70kg a 167cm...porád prosím...ďakujem pekne

veracruz

niektore baby co tu radite, akoze nehnevajte sa....uplne bludy. jasne ze spravna strava a pohyb pomaha, no aby clovek chudol spravne je dolezite poznat parametre, ktore ma kazda individualita ine. strava je pri chudnuti 70%, pohyb 30%. na to aby sme sa vyhli jojo a udrzali si vahu je potrebne toto brat ako zivotny styl - spravna strava, spravny pohyb. diety z casopisov, telky atd ani neskusajte. treba poznat zakladne veci a to hlavne pomer tuku v tele, vody, svaloviny atd. Vaha sama o sebe nie je nic, pretoze clovek co je samy sval bude vazit viac ako clovek ktory ma na sebe kopu tuku. takisto BMI je z toho dovodu absolutne nespolahlivy udaj. najlepsie je vediet aky je clovek metabolicky typ a tomu prisposobit stravu. ak sacharidovy typ je 5x do tyzdna maso, metabolizmus sa spomali, pride zle travenie a unava. to iste ak je niekto proteinovy, sacharidova vyziva mu neprospieva.odporucam si toto niekde zistit, najlepsie niekde kde maju specialnu vahu na tieto parametre a vedia vam potom urobit metabolicky test, aby ste v rukach mali aspon nieco. fajn je aj dieta podla krvnych skupin. takisto urcite neskusajte hladovat a potom sa vytesovat ako sli 4 kila dole za 3 dni. je to voda a svaly. a naberiete to hned ako zjete nieco normalne, pretoze telo je vystresovane, boji sa ze umrie a prijem si bude uzkostlivo ukladat do zasob. takze neprospieva nejest - ale jest pravidelne a dobre. takisto pohyb - niekto hovori ze cvici, drie a nic sa nedeje. ak nepoznate svoju tepovu frekvenciu pri ktorej idealne spalujete, moze to byt problem, mozno palite cukry. nie tuky. to hlavne, ak to prezeniete a pohybujete sa vo vysokych frekvenciach - teda idete pomaly dusu vyplut a tesite sa ako budete chudnut este viac. bohuzial to tak nefunguje. takze sa urcite neporovnavajte s ostatnymi. inak: moja povodna vaha : 70kg, sucasna :55kg. pomer tuku 17-19%. Zena ma mat idealne 20%.

bikerka

pheobe24

a nemas velmi drastickú dietu?
to nema potom velky vyznam ked sa vecer prezierat...podla mna skus viackrat jest za den mensie porcie a vecer nejest...
nieje to drastické a podla mna to aj funguje...
ja to tiez robím...síce niekdy si musim dat nieco aj vecer :D ale snazím sa po 18ej nejest :) vela stastia :)

User_37597

poradit???no neviem ci sa ti da poradit ale skor ti vyhodit z hlavy tie diety.,..co myslis preco sa prezeries vecer?lebo celi den telo hladuje a nakoniec dna si uz pyta viac lebo je tak vycerpane.

pheobe24

Ahojte dievčatá, aj ja by som veľmi pekne prosila o radu. Mám 170 cm a za posledný rok som pribrala 10 kg. Vážim momenálne 60 kg. Potrebovala by som veľmi schudnúť aspoň 8 kg. Cvičím min 1 hodinu denne na orbitrekuk, niekedy aj 2 x. Nedarí sa mi schudnúť, mojím problémom je najmä, že celý deň vydržím fungovať podľa diety, ale večer sa obžeriem...Viete mi niekto pomôcť a poradiť ako vydržať?