buchta ...buchtisko

Kristinkita_1

Prečítala som si všetky príspevky.
Miestami som mala pocit, že slečna Zakomplexovaná si z vás/nás robí srandičky.
Podľa mňa je najdôležitejšie pozrieť sa do zrkadla, poslať si vzdušný bozk a povedať si: "vyzeráš užásne, lebo sa cítiš úžasne", pretože všetko to začína v hlave.
Aj ja mám po inžinierskych štátniciach, ktoré som mala pred rokom, 5kg naviac, ktoré som pribrala minulé leto a neviem sa ich zbaviť a tak dúfam, že tu nájdem nejakú motiváciu.

majuska_

som si precitala vsetky prispevky, tak ma to zaujalo :-).

monika, drzim ti prsteky, ty to urcite zvladnes. ani ja nepatrim medzi chude kocky - mam 79 kg a 178 cm vysku. ja viem, som vysoka, ale aj trocha tucna. moj ciel je ist na 70 kg a udrzat si ju pekne (neskor aj takych 67-65 kg, ale menej uz nie). ja sa tiez budem snazit schudnut a budeme si pisat, ze ktorej sa ako dari, co povies? :-) suhlasis?

zakomplexovana... skoda reci

sikaaaa

haha baby, ze sa nad nou vobec pozastavujete :)

ved to je psycho, si tu z vas prdel robi :)

o taku chuderku by som ani bicykel neoprela :)

ewus;)

zykomplexova: to, ze si ty pri sebe, neznamena ze kazdy co je od teba chudy je anorganický, na jednej strane tu vypisujes ze tuzis mat 55kg, potom ze si tucne prasa, nato nam vypises ako si sa nazrala samych nezdravych jedal, z ktorych mozes zomriet, a potom pises ze nenavidis setkych chudych ludi.
ja tiez nemam krasnu vystavnu postavu, pri vyske 168 cm mam 67 kg ale mam rada svoje telo, zacinaju sa mi pacit aj moje siroke boky, a som stastna ze pri nich aspon vynikne pas ktory mam pekny, milujem svoju tvar, svoje vlasy, svoju farbu oci, svoje nazory na svet, svoj zivot.
Skus na sebe hladat to pozitiva, to co na sebe mas rada, urcite je na tebe nieco pekne, ci uz vlasy, velke prsia, oci, rovne zuby, pekny nos alebo inteligencia. Zivot si spravis krajsi len tym, ze na nom budes hladat to dobre, nie vsade len vidiet zle veci, a uvidis, ked zacnes samu seba vnimat ako krasnu, budu ta aj ostatny vnimat ako krasnu, ked sa nebudes zameriavat na to zle co mas ale na tie dobre vlastnosti, aj ostatnych ta tak budu vnimat.
Zacni milovat sama seba

zakomplexova

Preco sa tak rozculujete nad mojou vahou?Je to moje telo,nie Vase.Ja som tucna nie Vy.Ale viete nemusi mat kazdy 50kg,Vy ste totalne anorekticky.

jajka001_

zakomplexova chod sa hadat so zrkadlom :) za ten cas co tu sedis za pc si mohla zhodit par kil. vies z velkej kopy sa chudne lahsie. a tie sladkosti posli teda detom do afriky. ja by som to ale ani detom nedavala. je to samy jed. ale kludne si nic tvoje telo ved je tvoje.

hello dolly

Zakomlexova 14:04
Chapem Ta,aj ja som hnusna hora sadla,tucibomba odporna.Viem o com hovoris.

Zakomplexova 14:21
Meriam 166,vazim 72 a miery 96,85,106.Ja som tiez slon.

Zakomlexova 14:34
Ja by som potrebovala schudnut na 55kg,aby som vyzerala dobre.Myslim si,ze Ty vyzeras lepsie ako ja,lebo si vyssia.Ja sa nenavidim,tucne prasa,kazdy ked ma vidi musi zvracat.

Zakomplexova 16:11
Podla man Vy chude ste zakomplexovane,lebo vela z Vas si uepnlivo strazi vahu a ked idu s priatelom vecer vonku a on si da colu a pizzu,tak vy sedite pri pohare esytenej mineralky.Ach ja sa radsej poriadne najem.Uz som pizzu zjedla teraz si idem dat zmrzlinku MAGNUM s bielou cokoladou 2kusy.mnaaaaaaaaaaam

Zakomplexova 16:30
Ja nemam problem s pravdou.Som tucna,obezna a co?Mam kamosov,priatela a co teraz?Priatel ma aspon ma po com buchnut ked sme spolu v posteli a nehrkocu mi kosti.

Zakomplexova 16:44
Chude baby su obetou svojho tela.Lucinkaaaa ja som sexi,ale Ty asi tazko.Ty si asi tucna a ja nie.
-----------------------------------------
moja a ty ešte navyše trpíš aj krátkodobou stratou pamäti, však???