zakázaná láska

Príspevok v téme: zakázaná láska
ladislava

Píšem tu preto, aby som si vyliala dušu. Mám 30, on 50 (je ženatý, 2 deti). Sme kolegovia v práci a neskutočne sme sa do seba zamilovali. Nie som už mladá holka, ktorá si che užiť, ale on je moja veľká láska. Cítim, že je človek, na ktorého som čakala celý život. Neuveriteľne si rozumieme. Mali sme krátky vzťah, nevedeli sme povedať nie. Ale ja som to ukončila. Nechcem takýto vzťah, neviem rozbiť rodinu a milenkou byť nechcem (hoci som ňou bola). Problém je v tom, že ho napriek všetkému ľúbim.....neviem si pomôcť, je to niečo silnejšie ako môj rozum. On je láskou môjho života a všetkým, čo svete mám.....Ako mám zabudnúť na pravú lásku a začať vzťah s niekym iným?

kalila

neviem, či ešte niekto číta toto. Reagujem na vaše písmenká po nejakom čase.
Ja mám milenca ženatého a dúfam, že to tak aj ostane. Mám za sebou manželstvo a nemám ružové okuliare. A tak mi tento spôsob usporiadnia vzťahu plne vyhovuje. Viem, že ma nebude tlačiť do spoločného bývania a podobné veci. Aj ked to v poslednej dobe spomína čoraz častejšie. Ja som pevne rozhodnutá dožiť aj starobu sama. Viem prečo :o)) A ja som o 3 roky mladšia od jeho zákonitej.Tak nie som mladá pipka. Mám už svoje odžité.

rokford

haha suhlasim s cajikom.a celkovo o tom ci je dobre rozbit manzelstvo ,,a tie reci teraz som stastna a tak ,,chcem od vas pocut o 15 rokov spolocneho zivota.
to ze ste sa zamilovali do zenateho je chyba toho zenateho ,,ktory si chce uzivat aspon 2 zeny.ak je muz verny tak sa ziadna do neho ani nezamiluje, pre to ze dava najavo lasku k svojej zenea ani podvedome nedava ignaly inej zene, a ani si ju nepripusti k telu a nedava jej niejako najavo naklonosti.V podstate je k inej zene asexualny, pretoze je verny svojej zene, 100percentne.

nieee

Môj priateľ sa rozviedol a žijeme spolu.

ROZVIEDOL - JE INY POJEM.

To je prave ten typ chlapa, o ktorom som pisala.
Ale co ti, ktori sa nikdy ani nebudu chciet rozviest?? Proste maju zienku, decka a milenky a toto im plne vyhovuje.
toto je zas o niecom inom. Tamtie baby su skratka toto, milenky, ktore nikdy nebudu stastne, lebo sa ti ich hrdinovia nikdy nerozvedu. Ozvu sa im, ked im bude domacej atmosfery dost a je.

lilifer1

Ja si nemyslím že všetci ženáči klamú.Môj priateľ sa rozviedol a žijeme spolu.A jeho mama ma nenazýva inak ako nevestou..Niekedy vzťah skrátka nevíde, ale to neznamená že človek už nehľadá lásku.

cajik

zzzz - pre krista pana,to ste sa baby z tych casopisov a knih FAKT NEPOUCILI ze tie reci "nie som stastny s manzelkou,nelubim ju" su DRISTY ?! to hovori KAZDY KAZDY KAZDY jeden chlap svojej milenke .. a viete preco ? lebo inak by im ta milenka nedala .....

nieee

Baby, ja akoze nechapem, ze ked sa ti chlapi do vas tak bezhlavo zamilovali (ako hovoria), tak co sa nerozvedu a neziju s vami?!! Lepsie ako klamat tie chuderi ich zeny, ktore pracuju, staraju sa o deti a este aj vyvaraju a peru na svojich manzelikov. Pochybujem, ze vedia, co sa im deje za chrbtom.
Ved ked sa rozvedie, je slobodny, moze s vami zit, nerobi nic proti svedomiu...atd (ale to by sa im asi nepacilo, rozviest sa a zase sa zaviazat, co?!)
Pretoze ked sa rozvedie, aj tak by sa kludne mohol starat o svoje deti a vychadzat si popri tom lepsie s manzelkou. Bude moct robit co chce, ved je slobodny. Ja ako zenuska by som radsej ocenila, kebyze sa so mnou manzel rozvedie, narovinu mi to povie a bude mi vypomahat s detmi a mat s nami dobry vztah, akoby mi za chrbtom sukal nejaku, alebo dokonca nejake o dost mladsie baby.
Je to humus... To su chlapi fakt taki hajzli, ze ich ich nejaka mlada šuška takto dostane?! A baby su dnes tak lacne, ze rozkrocia nohy hocikomu?!
Obvinujem tu najma tych zenacov! Pretoze zenaty chlap nema davat ZIADNU nadej inemu dievcatu pokial nie je volny, nema motkat a nema sa nechat namotkat! A baby by si to takisto mali uvedomit a trhnut s tym este v zaciatkoch. Pre vlastne dobro, alebo vas bavi po tom trpiet?
Predstavte si, ze o par rokov mozno vy budete mamicky a toto sa s vami stane, toto by ste chceli?
Boze moj, je mi z toho zle, najma aj z toho dovodu, ze kamoska posledne mesiace sousta so svojim byvalym sefom. On ma 39, ona 22.
Ten chlap je potupa, bali kazdu babu snad, kazdu!! Ziadnu neodmietne...pritom ma naozaj poriadnu zenu, prave tej mi je luto, syna a novorodeniatko!! HUMUS, akoze fakt! A ta baba, sice kamoska-nekamoska, takisto hovorim aj jej, ze je posledna flandra, pretoze berie zenateho chlapa a este mi na to povie "ze ked ho ma tak dobre hrubeho" jezisimaria...kam tento svet speje...henten podvadza pomaly uz aj s fenou na ulici, a ta sa necha po-ebat kazdym piatym.
Ludia, spamatajte sa!

zzz77

Ahojte všetci. Tak ako niektoré z vás, aj ja riešim niečo podobné. Zamilovala som sa do kolegu z práce. Je ženatý a má tri deti, ja som slobodná. Milujem ho viac ako svoj život a náš vzťah bol to najkrajšie, čo som kedy mala. Avšak mala som výčitky svedomia kvôli tomu, že rozbíjam rodinu, ktorá síce nefunguje ako má, ale stále, je to rodina. On svoju maželku neľúbi, tak ako ja jeho miluje aj on mňa. Ale nezvládala som to a asi pred pár týždňami som to skončila. Je to strašný pocit, nedokážem myslieť na nič iné len na to, ako strašne trpí a ako hrozne ho to vzalo. Neviem, čo mám robiť...neviem, čo je lepšie...byť s ním, ktorého nadovšetko milujem s vedomím, že ho nikdy nebudem môcť mať a byť s ním aspoň pár krátkych momentov a byť šťastná...alebo sa trápiť tým, že obaja trpíme ale zasa s vedomím, že ja nebudem príčina toho, prečo to manželstvo nefunguje...naozaj neviem čo a ako ďalej...

ladislava

Ďakujem za množstvo príspevkov, ani som nečakala taký ohlas. Ja som v podstate už rozhodnutá bola - tento vzťah som ukončila a tak to aj ostane.Chcela som vedieť váš názor. Kasablanka, súhlasím s tým, čo vravíš. Som toho istého názoru. No život sa s nami niekedy zahrá inak.....dúfam, že dokážem zabudnúť. Ale veď klin sa klinom vybíja.. ďakujem.

hm hm

Niektori chlapi su priserni. A este robia zo seba chudacikov, aki su nestastni a konecne nasli stastie.Odrezat im gule

suraja

pripad mojej znamej:
18 roc. manzelstvo v pohode, 2 deti.
Uzasne sa zamiloval do inej, hovoril,ze teraz konecne nasiel zivotne stastie. Rozviedli, celu rodinu, blizku i tu dalsiu otocil na ruby. Strasne sa chcel rychlo po rozvode ozenit. Dnes po 2 rokoch, neozenil sa, chcel sa vratit-neda sa. So starou frajerkou zije a popritom si nasiel novu, udajne sa konecne na dozivotie zamiloval. Toto su tie zivotne lasky. Zdevastoval zivot vsetkym okolo. Este to necham chvilu v tajnosti a po case to tej predoslej frajerke podhodim.
Stastie nemoze byt na ukor nestastia ineho.