skolka pomozete mi , chcem sa len spytat

Príspevok v téme: skolka pomozete mi , chcem sa len spytat
misss

dobry den vazene mamicky, sama som chodila do skolky kde sa mi nepacilo (zla strava, kolektiv , nevsimave ucitelky , stare hracky ) a teraz si chcem aj touto cestou zmenit zivot , chcela by som si otvorit sukromnu skolku v nitre , na dedine kde by som vyucovala anglictinu a francuzstinu, vsetko moderne a chcela by som tam mat biostravu a nesladene napoje / dzusi .Kolko podla vas by som mala pytat? cenu prosim v eurach ktoru by ste este mysleli ze je fajn

Andrea2009

Ahojte, pochvalte sa vasim dietatkom v sutazi zlatickoroka.sk a mozete vyhrat vikend v aquaparku. Ja som tam dala nasho smudlu a teraz zhavim rodinu, nech klikaju ked sa zacne hlasovat. :)
Andy

jajka001

na dedine sa ti to asi velmi neoplati - maly dopyt. na take exkluzivity si vyber lepsiu lokalitu, aspon mesto. napriklad u nas v Bratislave je nedostatok skolok, su preplnene, takze mensie deticky musia cakat. so stravou si velmi problemy nerob, na to su normy, co sa ma detom podavat - aspon v statnych skolkach to je, deti dostavaju myslim celkom v pohode stravu. anglictina je tiez uz v kazdej skolke. ked uz tak priamo anglickych lektorov. francuzstina neviem ci sa az tak uchyti :) pozri si na nete, program skolok, je to dost pestre co ponukaju, vselijake aktivity, pohybove, malovanie, hudobne nastroje...su aj zamerane na zdrave jedla a deti s celiakiou, deti s poruchami, deti s autizmom...

modracik

miss:neviem či je to zrovna dobrý nápad s tou škôlkou.Je predpoklad,že budeš mať dosť detí?Vieš, treba rátať aj s malou pôrodnosťou,keďže sa dosť prepúšťa...Nápad je to dobrý, aj ja som voľakedy rozmýšľala nad takouto možnosťou,len to treba dobre zvážiť, zistiť, finančne prepočítať, koľko do toho dáš, do kedy sa Ti to vráti,atď.Potom urobiť predbežný rozpočet na rok a vypracovať si projekt či skôr víziu do budúcnosti.Na mesiac asi40eur,si myslím ja.Žijem na dedine.

kamillka

no vzhladom tomu, ze to bude na dedine, vela pytat nemozess, v nr kraji male platy(poznam to tam), a jazyky su aj v obyc.skolke, mnoho krat lepsie naucia ako v sukromnej, naucia za par centov( tiez mam skusenost)