Myslite, ze jem malo alebo akurat?

wislana

Bertia, ved ani ja to nemam castejsie ako 3x denne, preto som si nikdy ani nemyslela, ze sa jedna o hnacku. A nemam to takto ani kazdy den, su etapy, kedy to mam a etapy, kedy nie... Vahu mam aj ja rovnaku, aspon doteraz som mala, ale bola som u lekara a zistila som, ze som schudla 3 kila za posledne mesiace, potom som sa doslova schuti tyzden napchavala, isla k lekarovi a pol kila dole...Tak ma to trapi.

bertia

Wislana, ja zasa až tak často na WC nechodievam. Obvykle dva, niekedy trikrát za deň. A jedávam úplne všetko, nikdy som sa v jedle neobmedzovala, jem všetko na čo mám chuť. A váhu mám stabilnú, nikdy nekolíše.

zuzic

ludia prosim pomozte mi uz som sem pisala ze mam taky problem ze mi nechuti ale teraz je to horsie co mam robit uz skoro do ust nic nedam...a moja doktorka tam teraz nie je...:(

wislana

Bertia, dost mi to zneprijemnuje zivot, hlavne, ked som este chodila do skoly, tak som si niekedy aj davala protihnackove tabletky, lebo dostanem krce do podbruska a musim utekat. Poriadne sa najem a potom hned vsetko ide prec...Je jedno, ci je to chlieb s maslom a pohar caju alebo obed...Mam to takto uz roky, neviem, preco som nevyhladala lekara skor.

zuzic, navstiv lekarku. Su na to aj take tabletky, co davaju aj malym detom, bohuzial neviem nazov.
Mne ked nechutilo jest, pila som taky cokoladovy koktejl s obsahom maltodextrozy, prasok rozrobeny vo vode alebo mlieku a bola som hladna z toho kazdu chvilu, dostat to v obchode pre kulturistov, ale nie su to proteiny, nenapada ma mometalne nazov.

zuzic

ludia prosim pomozte mi prednedavnom som sem pisala ze mi nechuti jest ale pokazil sa mi pc...dnes som uz do ust nedala skoro nic neviem co mam robit:(moja doktorka tam nie je....prosim o radu

bubyna

max.gluteus.... ZE AK TO NIE JE DOKTOR HOUSE :D:D:D:D:D:D:D ze rehooooooooooooooooooooooooooooooot :D:D:D:D:D:D:D:D

martinaT

ked sportujes tak je to dost malo...a neradim tolko ,zvis denny prijem,inak si telo zvikne a kedze cloveka stale starne ,pribera,no ty ked budes mat 30 svoj prijem znizis a tym menej zjes...ako chces moj nazor

Bertia

Toto je katastrofálny jedálniček! Nie si anorektička? Aj tie už pomaly jedia viac než ty! Dievča, spamätaj sa, kým je ešte čas!
Wislana, ja taktiež chodievam na záchod aj viackrát za deň. Myslíš, že ty kvôli tomu nepriberáš? Je dobré, že si sa obrátila na odborníkov. Istota je istota!