Lopuchovy sampon a LUPINY

Príspevok v téme: Lopuchovy sampon a LUPINY
svab

caute mam dost lupin,pouzivam Head&Shoulders-pomaha,ale je dost prechcemizovany-ja nehladam prirodnu kozmetiku,moze byt kludne aj chemicka,ale nie PRILIS!

tak by som chcela skusit nieco take"klasickejsie" co vraviti na sampon Luna-lopuchovy od Alpy?ma byt na lupiny...

alebo este uvazujem nad Dixi-zihlavovy,brezovy alebo cisto na lupiny

Sandraa1

k šampónu Dixi...väčší brajgel som ešte nemala...lupiny bol pre mňa neznámy pojem...nikdy som ich nemala...vžd som používala šampóny ako sú Shauma, Gliss kur, Nivea a pod...no len som si jedného dňa povedala, že presedlám na prírodné, najlepšie Dixi, pretože si ho pomerne veľa ľudí chválilo, tak prečo nevykúšať...používala som ho zhruba dva mesiace...pokožka hlavy ma začala svrbieť a o lupinách, ktoré som predtým vôbec nemala, ani nehovorím...teraz si ich dávam do poriadku so šampónom od Saloss, tak dúfam, že zaberie...takže Dixi nikdy viac...ale to je len moja skúsenosť, niekomu sadnúť môže, nehovorím, že nie...

kikirik

Luna Lopuchovy je uzasny :-D nemam ziadne lupiny, a pri umyvani vlasov je neuveritelny, taky super pocit som pri umyti nikdy nemala :D .....mno.. ale asi budem striedat aj so zihlavovy pri nom nestracam objem :-)

sweet_lolitta

jasne najdes tam aj proti lupinam :) Ten sampon od Henna nemam, ale skus raz do tyzdna ten hennovy bezfarebny zabal s vajickom a medom, vlasy budu lesklejsie a bez lupin.

svab

diki inak dnes som videla v DM hennovy sampon-nemyslim farbu ale normalny sampon s hennovymi vytazkami-myslite,ze by bol dobry???

a este ci neviete ci je neaky "lupinovy" od Alverde

sweet_lolitta

moj priatel mal az patologicke lupiny, nie male supinky, ale doslova velke casti koze.... Vyskusal si dat hennovy zabal s prisadami co sme mali doma a odvtedy je super :) Dovtedy poskusal head and sch., veci z lekarne atd