švihadlo

silviap

Hneď na prvý krát a chceš polhodinu skákať cez švihadlo??? Noooo...to ťa bude čakať poriadna svalovica na druhý deň ráno:-)

rita23

200 brusakov? skladam obdiv. Som 4 roky po strednej bez telesnej vychovy, a sama som tomu cviceniu nikdy moc nedala. Nie som vyslovene tucna, mam priemernu postavu, chcelo by to nieco zhodit.
Mozte mi poradit, ako sa ma pri cviceni spravne dychat? Lebo vraj spravne dychanie je 50% uspechu a nespravne posobi nielen negativne na chudnutie, ale i na fyziologiu a psychiku osobnosti.

renata132

baby, mne uplne staci za den 200 brusakov, nieco rano, naobed a vecer
som bola prekvapena, ze ake z toho moze byt ploche a vypracovane brusko..fakt to zabera

rita23

jeee Sarinka, tvoja tema ma podnietila k tomu, aby som dnes vytiahla svihadlo a zacala tiez skakat. Pritom to svihadlo som si kupila uz pred rokom a pol, ze s tym zacnem a doteraz mi stalo v supliku. Teda obdivujem vas, 1000 krat skocit, som bola udychana potom, co som skocila 20 skokov (oboma nohami naraz), potom 50 krat plynule skakanie (krokove) a potom este 100 krat plynulo po asi 2 min.pauzy. No budem sa snazit pokracovat.

sarinka22

Reginka 28 ja nechcem schudnut vela ale take 4 kg mi stacia :D a kedy asi tak skacete ci to je jedno, ja chcem ist teraz, potom si dam este par cvikov osprchujem sa a pojdem spat.a dufam ze to budem opakovat kazdy den..

SSarinka

Kolko sa asi spali KJ pri skakani na svihadle po20-30minutach ???? prosim odpiiiiste dakujem.. a Sarinka a Regina drzkam aj ja prstiky