ach tie vztahy..

Príspevok v téme: ach tie vztahy..
Kire

Zdravim....

Neviem co mam robit.
mam 2 a pol rocny vztah, momentalne to vyhrotilo do takej situacie, ze sme si dali kvazi pauzu.
Avsak pes je zakopany vtom, ze ja neviem co chcem.
Predsalen, 2 a pol roka je dlha doba, a bola to moja prva "laska".
V podstate sme spolu dospievali, problem je vo mne,a konkretne, ze neviem ci ju lubim alebo nelubim. Poslednou dobou casto rozmyslam nad tym, akeby to bolo byt s inou atp. Najviac ma stve, ze sa kvoli tomu chuda trapi, pretoze neviem co chcem; dnes mipovedala, ze asi by sme mali ist uz kazdy svojou cestou, prezili sme spolu pekne obdobie a bolo nam fajn, ale je zjavne ze nam to uz neklape kvoli poslednym castym hadkam a spravaniu ake mam momentalne.

Mam ju rad, ale neviem ci je to laska, neviem ci ju nemam rad preto, ze sme spolu boli tak dlho.
Momentalne by som nezniesol predstavu ze by si zacala s nejakym inym v dohladnej dobe, ale tiez neviem ci to neni len "instinkt" ktory mi zostal zo vztahu.

Fakt neviem co dalej, nechcem ju vobec trapit, nechcem byt ani sebecky chcem aby bola stastna, ale akovravim pomyslenie na to ze by bola s inym...
Ona tvrdi ze ma lubi, ja by som sa do nej tiez opatovne rad zalubil, ale fakt neviem ako, citom asinedokazem rozkazat.

Ema132

urcite si neuziva s inym ked sa kvoli tomu aky si bol trapila..aj ked si to janulkaaa napisala nahodou len na povzbudenie tak to bolo hnusne..
mas problem vyrieseny..a mozno ti to pomohlo uvedomit si ci ju este lubis alebo nie...

janulkaaa

KIRE, ved vyskusaj aj ty si inu ked ta nechala urcite si uz uziva s inym , ja som tak isto reagovala pri kazdom rozchode vzdy ineho som mala a potom som s avratila spat lebo mi ho prišlo luto ale nemalo to zmysel..hladaj inu,lepsiu

majolenka

no tak v podstate mas problem vyrieseny. Nevedel si, ci ju chces alebo nie, chcel si vyskusat nieco nove, tak ona to vyriesila za teba. Teraz mozes skusat vsetko to nove, co si chcel skusat.

kire

viete co sa stalo?
ona nechala mna...
a som z toho na trosky, neviem co mam robit...
mate niekto nejaku radu ako prezit rozchod hm

schelby

mozno je chyba v tom, ze cgces aj ju aj nieconove,ale dve veci mat nebudes, nikdy a netrap niekoho kto si to nezasluzi. Mozno budes s inymi babami a nakoniec si budes nadavat aky si bol hlupy,ale to je vsetko v teoretickej rovine, rozhodut sa musis sam, co je silnejsie, co laska alebo tuzbas. Ale jednu vec co ti poviem, ak ta to dievca slubi, netrap ju a nehaj ju za nos. Potom si ju nezasluzis, a ona si nezasluzi aby sa trapila koli tebe.

schelby

kire, ja sa uz radsej ani nebudem k tomu dalej vyjadrovat, lebo ak mam byt uprimna na ten typ chlapov ako si ty nadavam v beznom zivote,lebo taka je väcsina, ze su so zenou dlhsie obdobie a proste oni potrebuju zmenu,apson maju tie pocity. Stravis s nimi par rokov, a nakoniec to skonci,lebo uz ho to nebavi,lebo uz je na teba zvyknuty a chcelo yb to nieco nove. Vies ja som toho nazoru, ze nie vzdy byvaju na vine obaja partneri, poznam vztahy,de jeden robi maximum a druhy iba vymysla. je to len o tom, ci dotycnu lubis odhliadnuc od toho, ze ta laka nieco nove. Vies treba si odpovedat na tuto otazku. Nikdy by som nezahodila nśkutocnu lasku len pre to, ab ysom zazila nejaku zmenu. No,lenze ja uz viem, ze prava a nefalsovaa laska s ahlada velmi tazko. Ale zase na druhej strane zalezi aj kolko mas rokov, pretoze, urcite by som ine poradila teenagerovi,ako niekomu starsiemu.

Kire

hej vadka za odpovede..
Ona je fakt pekna, a neni ani blba.
Ked sa na nu pozrie hocikto iny tak mu iba sanka padne ze aka kocka.

Mam pocit ako keby som ju mal uz okukanu , nieco na tento styl..

Mal by som sa cim skor rozhodnut, ale ked to neni take jednoduche.. Zas mam pocit ze po mesiaci sa dostaneme znova tam kde sme

schelby

kire, asi tvoj cely problem je tom, ze je to tvoja prva a laka ta nepoznane. Ja som si to zazila pri dvoch chlapoch ze som bola ich prva a odkopli ma, lebo boli zvedavi na to, ako ej to s inymi, chceli to skuskit. JA som ich skutocne lubila. Obaja to neskor casom lutovali, lebo zistili, ze nie je vsetko zlato co sa blysti. A nemyslim si, ze to, ze nechces aby mala druheho, je len zvyk zo vztahu, ve dpredsa cis polu chodite,alebo nechodite, tak to neopvlyvnuje city. Asi ju lubis,ale aj chces vyskusat nieco nove. Teraz je len na tebe, co si vyberies, bud strats ju a mozes skusat kolko chces. Alebo budes s nou, a vykasles sa na ostatne baby. Poriadne si rozmysli co chces a hlavne konaj sdcom, to ti vzdy poradi najlepsie, aby si to raz nelutoval.

Linnda_260

Ja som zažila presne toto iste. 5 ročný vzťah, bol môj prvý, ja jeho prvá. Trvalo to od mojich 15tich. V 19tich som začala pochybovať. Na jednej strane sme už boli zasnúbení, na tej druhej sa z nášho vzťahu vytratila iskra. Problém bol aj v tom, že sme si jeden druhého prestali vážiť a to je riadny zabijak vzťahu. Navrhla som pauzu, nie rozchod, potom sme sa k sebe aj vratili, ale už to nebolo ono. Rozišli sme sa, keď som mala 20. Bolelo to oboch. On si do dvoch mesiacov našiel druhú, do roka sa vzali. Teraz je tomu viac ako 10 rokov, obaja máme šťastné manželstvá, zdravíme sa, ale nemáme si čo povedať. Každopádne viem, že rozchod bolo vtedy to najlepšie, čo sa nám mohlo stať. Je súčasťou mojej minulosti, nikdy naň nezabudnem, ale budúcnosť patrí niekomu inému.
To je ale môj prípad. Ty porozmýšľaj do akej miery si jú vážiš. Ale ak máš pochybnosti, radšej daj tomu čas a urob to, čo ti radí srdce, nie rozum. Ono ťa povedie tou správnou cestou.

Kire

plne si uvedomujem ze vo vztahu to nemoze byt vzdy len "dobre", a ze su aj krizi.
Ale poslednou dobou mi lietaju po rozume ine zeny,a som knim uplne iny ako k tejto mojej.

Ale nemyslim si ze je zasa dobre byt snou a natahovat takto ten vztah