Výtok biely...

Príspevok v téme: Výtok biely...
gabča11

Mám 11 a menštruáciu ešte nemám.Moja kamarátka ju už má od 10-ich rokov.Chcem sa spýtať dievčatá mali ste aj vy nejaký slabučký výtok predtým v nohavičkách kým sa vám prvýkrát hlásil menses?Nič ma nebolí,nepáli,nesvrbí no taký mesiac sa mi to ukáže v noh.Biely bez zápachu,ked je to už suché v nohavičkách tak vypadá ako vápno či zubná pasta.Mama sa ma stále vypytuje čo cítim ale nič okrem toho ked sa mi to spustí.Bliží sa ten čas už?Ináč som chudučká.

andre23ada

Kamka123

keď máš silno hnedý výtok tak si davaj hrubú vložku na krámy na noc uvidíš čo bude zajtra ;)

Shayleen

Ďalšia ktorá sa nudí čo som nasla:
kamka123
14.08.09 19:26
mnoho lekarov povie,že po pôrode sa bolesti stratia....no nie vždy to tak je,ja som mavala tiež prudke bolesti podbruška a po pôrode sa zmiernili,ale neskončili....gynekolog mi predpisuje Algifen a s tym som zatial spokojna,už nemusím užívať Ibalgin ktory je viac škodlivy

Takže tak sme na tom :D

kamka123

Ahojte len jednu otazku mozem? Ok. Tak ze uz 4 dni mam taky zlto dakedy hnedy vytok mali ste to aj vy tak pred prvymi kramamy?! Ak ano mozte napisat po kolkych dnich ste to dostali prosim. Za odpoved vopred dakujem.;-) ;-)

kamka123

Shayleen ja som si len raz pomylila meno isla som pisat moju emailovku a uz som to nechcela prepisovat tak som tam nechala kamka123. Sorry. :-(

Shayleen

Neurážam ale kamka a anonymka si jedna a tá istá osoba čo vidieť podľa ID a tie otázky a tvoje výkriky o odpoveď je dosť. A ja som ta s tým že som sa ťa pýtala či nie si chorá ( prechladnuta ) neurazala a je to úplne normálna otázka nie???

simca :)

kamka 123 moze to predchadzat menstruacii .... ale moze to prestat a dostanes mozno aj o mesiac ci neskor... ono to je tak ze najprv priesvitny vytok potom zlto hnedy az nakoniec kramy. Ale kazdemu to trva rozne kym mu jedna faza prejde do druhej.