Návšteva gynekológa

Príspevok v téme: Návšteva gynekológa
milasek

Dobrý večer.Potrebovala by som radu.pred cca. 2 tyzdnami ma zacalo tam dole svrbiet.už som sa odhodlala ísť ku gynekológovi ale potom som dostala menzes a preslo ma to palenie.po týždni som bola s priatelom, nespali sme spolu len ma prstoval a potom ma to zacalo zase boliet a teraz ma to pali a ked idem na malu potrebu tak to viacej stipe.a okolo posvy mam trochu zacervenane.chcem sa spytat ci to moze byt s prostovania a este to ze ked pojdem ku gynekologovi a ked sa opyta ci som panna co mu poviem? lebo ja som sa s nim este nevyspala ale asi sa mi blana odtrhla ked mi to robil priatel...nie som si ista. prosim poradte!! dakujem vopred

lalidae

ahoj baby, problém kvasinky, je u každej ženy, aj tej ktorá ešte nežije úplne sexuálnym životom bežný. Ja som na to trpela a trpím, ale už tomu niekedy aj predchádzam. Ak sa to niekedy dá takto nazvať.
A ten druhý problém - vyrážky po holení, ja som ho vyriešila tým, že sa holím max 1x do týždňa a to sa potom namažem telovým mliekom. Od tej doby sa mi občas vyhodí kde-tu vyrážka, ale už je to o jednej,dvoch..

luciaana

sudka, tak potom daj vediet, ze ci ti ten krem pomohol.
Moj gynekolog tvrdi, ze sa nema holit a ze vsetko je v poriadku, len mne sa to nechce verit.

sudka

luciana ..to iste mam aj ja !!! teraz použivam krem sudocrem a zatial ho mam len den ..tak uvidim ako budem spokojna

luciaana

Ja mam taky problem, ze mam vytok taky zvlastny niekedy zapacha niekedy nie a obcas to aj svrbi. A mam este jeden problem, ked sa oholim tak ma to automaticky svrbiet a vyhodia sa mi vyrazky tak sa bojim holit a neviem ako to odstranit. Zase nechcem chodit neoholena..

kaktuska

No urcite ku gynekologovi chod lebo ten zapal menstruaciou urcite nezmizne skor naopak. Gynekologovi normalne povedz ze este sice si nemala pohlavny styk ale ze s priatelom sa na to uz pripravujete a zvyknete prevadzat masturbaciu on uz zisti ci blana je alebo nie je ver mi ze gynekologovia su zvinuti na vselico a toto ich vobec neprekvapi.

dancaBB

no tak ked si panna to podla mna znamena ze si nemala pohlavny styk...nie ze nemas blanu...aspon podla mna...pravdepodobne mas kvasinky, ktore pocas menstrucie bezne prestanu, lebo sa zmeni PH, ale potom sa zvyknu vratit...tak mu povedz ze si panna..sak podla mna pri tomto ta ani nemusi nejako z vnutra vysetrit...ved ked sa pozrie z vonka tak hned uvidi aky mas problem ale tipujem ze tento...a da ti nejake maste, kremy alebo mozno aj lieky..nemyslim si ze ked si panna ze by ta pri tomto probleme vysetroval cez konecnik..

zanetkaa

doktor tvoje panenstvo riesit nebude, normalne mu povedz, ze nevies...pripadne, ze si panna - on si to sam moze zistit, ak to bued potrebovat. navsteva gynekologa nie je vobec nic strasne, je to pren normalne povolanie, kazdodenna realita. to svrbenie je pravdepodobne mykoza, casto sa pocas menzesu strati, aby sa zase zakerne objavila...ma ju mnozstvo zien a lieci sa pomerne rychlo - maste, tablety - len to treba podchytit v zacitaku. alebo ta trapi nejaka drobna infekcia - rozhodne zajdi za lekarom, nie je to nic hrozne, ani zle, ani nezvycajne - normalna, prirodzena vec :)