akty

Príspevok v téme: akty
babulkaaa

ahojte.ma tu niekto skusenosti s fotenim aktov?potrebovala by som poradit,chcel by som si nafotit vlastne akty,pre priatela pre radost.ale trosku sa hanmbim a az tak dobre neviem precovat v roznych programoch aby som si vedela napriklad brusko zakryt,tie male nedokonalosti ano.ale neviem aku spravnu polohu mam najst aby bolo co najkrajsie tie fotky,ake svetlo alebo pozadie.prosim pooradte kto mate s tym skusenosti.nemam nikoho v okoli kto by mi ich mohol nafotit,za nizku cenu bez toho aby som mohla 100%verit.

Pendolino

Sama sa určite nikdy dobre nenafotíš a je úplne jedno, či budeš mať ten najkvalitnejší foťák. Ja som fotil moju o cca 20 rokov mladšiu kolegyňu, na začiatku sa hanbila, po dvoch troch minútach to prešlo a pózovala ako profesionálna modelka. Dnes máme spolu super kolegiálny vzťah a to ani k ničomu nedošlo. Aj keď zasa až tak všetko jedno nebolo ani mne... Skús nejakého kamaráta, kolegu, kolegyňu, suseda...

simbos

ja celkom rad fotim, ak by si mala zaujem , daj vediet... co ty na to? hoci akty som este neskusal, ale rozmyslal som o tom...

Duck_B

to CD asi bude instalacne... treba nainstalovat software ale bez znalosti anglictiny sa do toho nepustaj ...
zavolaj si k sebe nejakeho anglictinara

ivka.

ak mi eše poradíte, prosím. mám ten kábel: mobil-PC. Ale nejde to. Mám aj nejaké CD s názvom PC STUDIO SAMSUNG. Ale je v angličtine a nerozumiem tomu. No ale nejde mi to.
A treba vlastne niečo ainštalovať? Veď keď spojím foťák a kábel, tak to ide a nič som nepotrebovala. Mám telefon samsung SGH-U 6OO. Ďakuuujeeem za pomoc

AdamKrt

Malo by sa to dat, ak je prepojovaci kabel k mobilu a pocitacu. Alebo ak ma mobil infraport, ci bluetooth /a PC tiez/.

Ale je tu jedna zaludnost. Posles niekomu MMS. On si ju pozrie, moze ju poslat dalej. OK, moze ju zmazat. Stane sa, ze kupi si novy mobil a zmaze zo stareho data. Alebo sa stary pokazi a on ho vyhodi atd. Tie data, fotky sa z toho daju dostat vonku !!! Tak sa z vyhodeneho mobilu moze bavit partia studentov, co tam najdu...

AdamKrt

Pre pozovanie si staci nafotit video a clovek miesto k behania k fotaku uvidi, ktora poloha bola dobra a potom si moze podla toho urobit novu fotku. Ci niektore fotaky mavaju seriove fotenie.

Inak, dobre si rozmyslite, kde date tie fotky. Dnes je vela pocitacov infikovanych virusmi a ani neviete ako a tie fotky sa mozu sirit po internete a dotycna osoba o tom nemusi ani vediet. Tiez, ak to ma niekto ulozene niekde, moze mu to niekto najst a bez jeho vedomia pouzit.

babulkaaa

no ja si myslim ze n to nezneuzhije,verim mu dost ak keby to nevydrzalo dlho.on taky nie je a nic by z toho nemal.byvala ho ho fakt hnusne podviedla,mal jej fotky podobne a nezneuzil to a dokonca sa na nu ani nedokaze hnevat za to co mu urobila,on je dost mierumilovny clovek.
no a fotak mam celkom dobry si myslim aj som skusala vselijake polohy a pozy,ale akosi mam pocit ze ked sa nastylizujem dopredu pred zrkadlom tak sa mi to nepaci uz na tej fotke tak ako v tom zrkadle.a tie pozy co by som chcel aby som zakryla nedokonasloti tak som skusala,ale je to makacka stale behat k fotaku a nastavovat samospustac a potom len tych 10sec na to mat aby som sa dla tak ako chcem.moj brat je dost dobry fotograf a robi ak akty aj vselijake ine fotky pre cudzie baby,ale jemu sa nedam fotit,sa hanbim.

no a zatial sami nejake podarili,ale je to bieda.take ake by som chcela je dost tazke nafotit.vzdy sa mi nieco pokaslalo.aj stativ mam ale nestaci.a aj tak by som potrenbovala niekoho kto by mi povedal postav a inak lebo hento toto..
ale dakujem aj tak za rady.budem skusat.:)

lenuliatko

ahojte..ja som sa tiez dala tak nafotit.ale uz ked som bola tehotna.take decentne fotky uplne take mile :D bolo ma vidiet len do pol pasa..ale to su ine fotky..trosku sa venujem foteniu ale mam kamosa ktory bezne foti baby a vravel ze najepsie je ked uz kvalitne foto chcete bud ist k profesionanemu fotografovi alebo dobry fotak mat.zaklad je aj priitmie lebo dokaze hodit tien na partie ktore nechcete zvyraznit.alebo si daj vodu do rozprasovaca a popras sa nou trochu tiez to robi taky efekt stihlosti..potom na vacsie brsko je dobre si napriklad lahnut a sa natiahnut lebo to brusko nie je potom take velke ..alebo napriklad pouzit aj bielu plachtu nie je zle.sa do nej zamotas a mas :Dvela zdaru..