Slabe libido?

Príspevok v téme: Slabe libido?
typek2

Som 24r mlady muz donedavna panic. Az do nedavna som si myslel ze som panic lebo mam zle socialne schopnosti atd. (aj okolie je dost "neschopne"). Nasiel som si partnerku s ktorou to islo vsetko velmi pekne a dost rychlo sme isli na to.

Nie ze by som sex nechcel, masturboval som priemerne asi 2x denne, ale zlyhal som. A to nie 1x ale skoro vzdy. Vlastne som nezlyhal len raz (a to som sa spravil len ja). Uz som bol u urologa, hormony aj nadobicko je ok. Predpisal mi viagru, zevraj kvoli sebavedomiu a ze je to psychicke.

Problem je ze mne sa zda ze ma proste nic nevzrsusuje dostatocne. Myslim tym ani zeny, ani muzi ani nic. Dokazem sa spravit fantaziou ale v realite som akoby zablokovany. Partnerku mam rad, nieje to len o sexe a hrozne ma to trapi. Myslite, ze pomoze sexuolog? Viete odporucit? Mam zle skusenosti s chodenim k odbornikom na slepo...

andreyus

Presne tak nikto by mu nedal viagru len tak na počkanie skôr by mal začať s nejakými výživovými doplnkami ako je erectan možno telu niečo chýba .

MilankoBlava

prepac, ale myslim si, ze trosku klames s tym, ze by ti lekarč len tak predpisal viagru len kvoli tomu, ze sa nevies vzrusit. viagra sa predpisuje starsim panom so slabou erekciou kvoli nejakej chorobe, veku alebo obezite a nie mladym a zdravym "panicom", ktory si to nosia iba v hlave. takze bud ti predpisal nieco uplne ine alebo ti nepredpisal nic.. ./to je pravdepodobnejsie/. inak vplyvov, ktore oslabia libido, je cela kopa, staci si precitat napriklad toto --- www.erekce.cz

myslim1

Tak ten, co ti radil, aby si prestal masturbovat, vymysla pekne kraviny. Ak by si si tyzden nevyhonil, vies co by to bolo s partnerkou? Vytiekol by si asi za 20 sekund. To pisal isto nejaky farar. Proste ked su plne gule, tak nemas sancu vydrzat. Ide to von aj pri najmensom dotyku /co pan farar asi nepozna, ten uz to ma zdegenerovane a nefunkcne uplne/. --- www.zvetsenipenisu.co --- Hlavne sa ty musis zamerat na to, aby si si vybudoval navyk. Ked si zvyknes, odblokujes stresy, zlepsi sa to.. O to by som sa vobec nebal. Hlavne never kravinam a kludne masturbuj kludne 8 x denne, pokial mas chut.

AdamKrt

Skus nemasturbovat, robis to prilis casto. Skus to podstatne menej /povedzme raz za tyzden, ci skor dva/. Alebo ak mas partnerku, tak to vynechaj uplne, nech Ti to robi ona. Casta masturbacia vraj odosobnuje cloveka citovo.
Vsetkeho vela skodi...

AdamKrt

Skus nemasturbovat, robis to prilis casto. Skus to podstatne menej /povedzme raz za tyzden, ci skor dva/. Alebo ak mas partnerku, tak to vynechaj uplne, nech Ti to robi ona. Casta masturbacia vraj odosobnuje cloveka citovo.
Vsetkeho vela skodi...

typek2

uz som tyzden "cisty" a hoci som kvazi-nadrzany je to take skor "tam dole" ako v hlave. Proste ma to mechanicky tlaci skor nez by som myslel na baby (alebo cokolvek).

Niekedy mam doslova pocit ze manazmentu v mozgu to nedochadza.