koleno

Príspevok v téme: koleno
iveta.

Ahojte. Raz za cca pol roka alebo trištvrte sa mi objaví voda v kolene. Najprv zistím, že ho neviem tak dobre ohnúť, potom ho mám trošku opuchnuté, ale na pocit je to akoby som ho mala ako balón a ťahá mi ho dole a neviem ho ohnúť, lebo mi tam tlačí tá voda. Bola som už u ortopéda, robil ultrazvuk, povedal, že tam mám vodu, ale ťahať mi to nebude, lebo je to nezdravé. A predpísal každých 8 hodín IBALGIN. Nechápala, som, že Ibalgin, to som tam nemusela ani chodiť, nie to ešte čakať 6 hodín v rade. Ale to bolo pred dva a pol rokom a odvtedy sa mi to vracia. Aj teraz to mám. Ako urýchliť vstrebanie vody? Alebo čo mám robiť? Bojím sa, že v pondelok už ani do roboty nebudem môcť ísť. ďakujem

renča

Ivka, aj ja mám tento problém. Mne vodu ťahali pár krát, ale potom mi jeden známy lekár tiež povedal, že to nie je dobré. Aj mne sa to obnovuje, preto si rada prečítam, čo ti poradia.

hm hm

A preco nezmenis ortopeda? voda z kolena sa taha bezne. Aj ked sa hovori,ze dovnutra klbov by sa lekari nemali srat,ale ked ta to obmedzuje a boli, tak mas pravo na to,aby ti to urobil.